Artista luase foc: „Văzusem filmări cu el și cu femei în ipostaze intime”/Ce a postat Narcisa Moisă pe contul lui Yoannes înainte de a se despărți!

Artista luase foc: „Văzusem filmări cu el și cu femei în ipostaze intime”/Ce a postat Narcisa Moisă pe contul lui Yoannes înainte de a se despărți!

La finalul lunii ianuarie, Yoannes a făcut o postare pe Facebook care i-a luat prin surprindere pe toți. Acesta anunța ruptura definitivă dintre el și partenera sa de viață, Narcisa Moisă, cu care are o relație de mulți ani și care i-a dăruit doi copii.

Se pare că totul ar fi pornit de la faptul că aceasta ar fi ales „șă-și spele rufele în public”, făcând niște postări compromițătoare cu Yoannes pe contul său de Facebook.

„Relația mea cu Narcisa s-a încheiat. O sa avem o relație strict profesională. Nu suntem nici primii, nici ultimii care se despart. O sa ma ocup în continuare de imaginea ei, cum o fac de atâția ani.

Dacă nu eram eu, cânta tot în parc, la Botoșani, și de formație, bineînțeles (Yoanne’s kings). Am rămas buni prieteni și o sa ne creștem copiii în cel mai frumos mod posibil. Doar ca nu mai locuim împreună”, a dezvăluit Yoannes pe Facebook, relatează wowbiz.ro .

Narcisa Moisă și Yoannes
Narcisa Moisă și Yoannes[Sursa foto: Facebook]

Ce conțineau postările făcute de Narcisa Moisă pe contul de Facebook a lui Yoannes

Se pare că totul ar fi pornit de la niște postări pe care Narcisa le-ar fi făcut pe pagina de Facebook a manelistului, cu doar trei zile înainte de marea despărțire. Manelistul a văzut roșu în fața ochilor când a descoperit ce imagini apar pe contul său de pe rețeaua socială și a fost picătura care a umplut paharul. Astfel, acesta a decis că vrea să pună capăt relației cu „regina manelelor” pentru gestul pe care l-a făcut aceasta.

„Nu ne-a fost spart nici un cont, ea mi-a luat telefonul și a făcut acele postări pe care nu trebuia sa le facă… orice bărbat mai greșește, dar ea a vrut sa ne spălam rufele in public, ceea ce m-a deranjat foarte tare”, a continuat manelistul în postare.

Postările șterse de pe contul lui Yoannes de Facebook.
Postările șterse de pe contul lui Yoannes de Facebook.[Sursa foto: Facebook]

Nimeni nu știe ce se afla în acele postări, pentru că Yoannes le-a șters la scurt timp, însă Narcisa a dezvăluit de curând ce conțineau imaginile. Se pare că aceasta a fost orbită de gelozie, s-a simțit trădată în dragoste și i-a luat telefonul lui Yoannes și a postat mai multe fotografii și filmulețe cu partenerul ei de viață în ipostaze intime cu alte femei.

„Au apărut probleme între mine și soțul meu, pe care le știți cu toții foate bine.

Am văzut poze și filmări cu el și cu femei sărutându-se și în acele ipostaze atât de intime de mă făcuse să o iau razna total și le-am postat! Problema dintre noi era problema dintre noi”, a mărturisit recent vedeta pe contul de Instagram.
Tzancă Uraganu
Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu o acuză pe Narcisa Moisă că l-a înșelat pe Yoannes!

După câteva zile, Yoannes și Narcisa și-au făcut publică împăcare pe rețelele de socializare, mărtuisind că nu pot sta prea mult unul făcă celălalt. Iar pentru că vor să demonstreze că relația dintre ei este cât se poate de puternică, au plecat în Ibiza, în „luna de miere”. Însă lucrurile nu au rămas liniștite pentru mult timp!

Tzancă Uraganu a făcut dezvăluiri bombă! Acesta povestește că, de fapt, Narcisa Moisă și-ar fi înșelat partenerul de viață și că acesta ar fi fost adevăratul motiv al despărțirii și nu infidelitățile lui Yoannes. Tzancă Uraganu a promis că va face publice mai multe converații dintre el și cea supranumită „regina manelelor” și va scoate tot adevărul la iveală.

„În cel mai scurt timp va apărea adevărul, pentru că ăsta este adevărul, nu ce a spus el și ce a inventat, aia a fost un fel de mască ca să acopere chestia pe care a făcut-o nevasta lui.

Bine, oricum el merită, pentru că e un cioban, ce să facă cu el? Dar... dacă el așa a vrut și a încercat să se ia cu mine, voi ieși cu probe. Și vreau să vă spun că eu nu am de-a face cu femei măritate și cam asta e... Vă voi demonstra adevărul și nu e ceea ce credeți voi, că l-ar fi prins ea pe el cu alta.

E invers... Dar, chiar așa, nu v-ați dat și voi seama? Când ea plângea pe filmarea aia și urla și își cerea iertare... Nu are cum să greșească un bărbat și să își ceară iertare o femeie, cum vine asta?! Fiți deștepți”, a spus Tzancă Uraganul pe rețelele de socializare.

Astfel, s-a iscat un război de amploare între cei trei maneliști, care din prieteni au ajuns la cuțite și acum își aruncă cuvinte grele și jignitoare unul la adresa celuilalt.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...