Aryna Sabalenka lovește din nou: fotografie spectaculoasă pentru fanii săi GALERIE FOTO

Aryna Sabalenka lovește din nou: fotografie spectaculoasă pentru fanii săi GALERIE FOTO

La 24 de ani, Aryna Sabalenka se pricepe și la tenis, și la modă. Jucătoarea care a încheiat sezonul de tenis pe locul 5 mondial și a jucat finala la Turneul Campioanelor, pierzând în fața Carolinei Garcia, a realizat un nou pictorial pentru Azia Be, o cunoscută fotografă din New York.

Aryna Sabalenka cochetează și cu modellingul. Foto Azia Be

După ce a postat o fotografie pe Instagram, Sabalenka a fost felicitată de Paula Badosa, o altă jucătoare care din topul tenisului feminin. „Al naibii de sexy”, i-a scris iberica, iar răspunsul biolorusei a venit imediat: „M-am inspirat de la tine, din story-ul de aseară”.

În urmă cu câteva luni, după turneul de la US Open, Aryna Sabalenka a fost protagonista unui alt pictorial , realizat de același fotograf. Atunci, sportiva a renunțat de tot la haine și a aprins imaginația celor peste 380.000 de urmăritori de pe Instagram.

După US Open, bielorusa a pozat provocator, tot pentru Azia Be

După US Open, bielorusa a pozat provocator, tot pentru Azia Be

În august, după ce a a avut un parcurs excelent la US Open , ajungând până în semifinale, bielorusa a mai rămas câteva zile în SUA pentru a realiza un pictorial incendiar. Frumoasa sportivă din Belarus cochetează cu modellingul, astfel că a aceptat propunerea fotografei Azia Be de a realiza un shooting spectaculos.

Aryna Sabalenka, fost număr 2 mondial WTA, nu a reușit să câștige până acum vreun turneu de Grand Slam. Jucătoarea de tenis a disputat 3 semifinale în competițiile majore, la Wimbledon 2021 și US Open 2021 și 2022 și acum se află pe locul 7 mondial. A câștigat 10 turnee în carieră și a strâns din premii peste 11 milioane de dolari.

Aryna Sabalenka. Foto Instagram

Aryna Sabalenka. Foto Instagram

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”