„Așa a vrut Dumnezeu...”/Gabi Balint, reacția anului după ce echipa lui Becali a pierdut campionatul deși a condus cu 2-0 pe Farul

„Așa a vrut Dumnezeu...”/Gabi Balint, reacția anului după ce echipa lui Becali a pierdut campionatul deși a condus cu 2-0 pe Farul

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României.

Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

La finalul partidei, Gigi Becali a fost nevoit să suporte nu doar amărăciunea eșecului și a ratării unui nou titlu, ci și ironia celor din jur.

La scurt timp de la încheierea meciului de la Ovidiu, Gabi Balint a reacționat, pe Facebook, unde a scris un mesaj prin care l-a umilit pe Gigi Becali.

”Așa a vrut Dumnezeu...”, a scris Gabi Balint, pe Facebook, aluziile la vorbele repetate ale patronului de la FCSB, care spunea că echipa sa va câștiga titlul, deoarece așa vrea Dumnezeu.

FCSB a rămas, astfel, fără titlu câștigat din 2015 încoace. Echipa antrenată de Elias Charalambous va încheia pe locul doi sezonul, indiferent de ce se întâmplă în ultima etapă, când va juca împotriva Rapidului, pe Arena Națională.

Ca urmare a clasării pe locul secund, FCSB va intra în turul doi preliminar al Conference League în vară.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante