Așa apar banii lui tăticu?/Mihnea Năstase a depus actele de construire a unui „minihotel”, cu „doar” 50 de camere în Poiana Brașov

Așa apar banii lui tăticu?/Mihnea Năstase a depus actele de construire a unui „minihotel”, cu „doar” 50 de camere în Poiana Brașov

Mihnea Năstase, băiatul cel mic al fostului premier Adrian Năstase, vrea să construiască un hotel în cea mai scumpă stațiune turistică montană din România.

Năstase Jr. a anunțat autoritățile că unitatea de cazare va avea două etaje cu mansardă și 50 de camere.

Arhitecții brașoveni vor analiza, marți, în cadrul unei ședințe a Comisiei pentru A

menajarea Teritoriului și Urbanism din cadrul Primăriei Brașov, dacă proiectul „minihotelului” din Poiana Brașov al lui Mihnea Năstase, mezinul fostului premier Adrian Năstase, respectă toate normele în vigoare și se încadrează în atmosfera zonei.

Complexul turistic pe care intenționează să îl construiască Năstase junior în Poiana Brașov ar urma să aibă șase niveluri – 2S+P+2E+M. „În acest moment este doar o intenție, vom vedea ce ni se va permite să construim acolo de către Primărie, după care vom începe discuțiile cu arhitecții”, declara anul trecut Mihnea Năstase pentru BizBrașov. Acesta a mai spus că își dorește să construiască o unitate de primire cu 50 de camere și că în cadrul proiectului sunt mai mulți asociați.

Anul trecut, mezinul familiei Năstase a inaugurat un complex turistic inedit pe plaja de la Corbu, un resort format din corturi de inspirație amerindiană.

Familia Năstase mai deține o pensiune și în stațiunea Azuga. În 2017, chiar în noaptea de Revelion, pensiunea a fost cuprinsă de flăcări.


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...