Așa arată în realitate, „nefiltrată”, Loredana Groza. Botezatu pare mult mai tânăr decât ea...

Așa arată în realitate, „nefiltrată”, Loredana Groza. Botezatu pare mult mai tânăr decât ea...

Pe 3 decembrie, celebrul designer Cătălin Botezatu a împlinit 56 de ani și i-a serbat așa cum îi place lui, în club, alături de cei mai buni prieteni. Click.ro prezintă super imagini, dar și o dezvăluire de la creatorul de modă: plăcerile nevinovate, dar costisitoare pe care le are.

A fost o aniversare cu fast, pentru că Botezatu i-a avut alături nu doar pe prietenii săi de la Kanal D, precum Denise Rifai, Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu, Ana-Maria Barnoschi.

Supriza serii la petrecerea aniversară a lui Cătălin Botezatu a fost chiar Loredana, pe care Bote nu se sfiește să spună mereu că o iubește și îi este foarte aproape de suflet. Când Lori și-a făcut apariția, toți ochii au fost ațintiți spre ea.

Artista a făcut un show de zile mari, a cântat cele mai tari și cunoscute piese din repertoriul ei și i-a urat “La mulți ani” designerului așa cum a știut mai bine. Au cântat împreună, au dansat împreună, s-au pupat și s-au bucurat din plin de acest moment frumos. Emoționat până la lacrimi, Cătălin Botezatu a reușit să țină pasul cu toți invitații săi. „Nu îmi doresc decât sănătate, în rest am tot ce îmi trebuie!”, a spus creatorul de modă pentru Click.ro .

Chiar dacă problemele de sănătate din trecut i-au dat bătăi de cap și și-a îngrijorat prietenii și familia, Cătălin Botezatu a demonstrat mereu cât este de puternic. 2022 a fost un an frumos și foarte plin de evenimente pentru designer, acesta urmând să intre în noul an într-un peisaj exotic, de vis, așa cum ne-a obișnuit mereu pentru că este adesea invidiat pentru desele escapade pe genul luxury pe care le face peste hotare.

Loredana face show oriunde merge. Artista este într-o formă de zile mari și nedezlipita de fiica ei Elena, pe care o ia cu ea absolut peste tot! Vedeta are 52 de ani și nu se dezminte. Debordează de energie și este mereu în centrul atenției atunci când urcă pe scenă.

Așa a fost și la ziua lui Cătălin Botezatu iar designerul nu și-a mai putut lua ochii de la ea. Chiar dacă atracția dintre ei este reciprocă între cei doi nu a fost niciodată nimic mai mult, fiecare fiind implicat în alte relații și văzându-și de viața lui.

Micile plăceri ale lui Cătălin Botezatu: nevinovate, dar costisitoare

Click.ro a stat de vorbă cu designerul și astfel că am aflat ce plăceri are Bote. Am putea spune că sunt dorințe normale, însă care costă destul de mult.

Cătălin este un împătimit al vacanțelor, așa că dă bani grei pe sejururile pe care le face. Ultima escapadă va fi în Mexic, în Tulum, unde merge de Revelion.

„Astea sunt plăcerile mele nevinovate, dar nu mă pot abate de la ele.”, ne-a declarat Botezatu, în exclusivitate.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 „Da, am făcut-o la ei în cabină!” / Dezvăluirea intimă a unei stewardese. Ce le arăta piloților în timpul zborului

3 VIDEO Ați văzut faza asta cu „cerbera” fraților Tate?

4 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...