Așa arată postarea corectată a noului „dascăl al națiunii”, Dan Negru

Așa arată postarea corectată a noului „dascăl al națiunii”, Dan Negru

După ce ani întregi a prezentat emisiuni de calitate îndoielnică, Dan Negru militează acum pentru moralitate și educație prin intermediul televiziunii, scrie ziare.com .

"Televiziunile de la noi trebuie sa-și recâștige moralitatea chiar cu prețul de a pierde bani. Copiii, ăia puțini care se mai uită la tv, să știe că drogurile, alcoolul, probleme cu legea nu sunt cool! Să fie asta noua încercare din evoluția televiziunilor, să fie trecerea de la blonde la litere", susține Dan Negru.

Într-o altă postare, el deplânge situația învățământului românesc, însă face multiple greșeli gramaticale. Alunița Voiculescu, traducător și scriitor, i-a luat postarea la puricat și i-a acordat nota 2.

"Remarcam mai demult, cu tristeţe, cum am ajuns să avem nu doar extrem de puţine emisiuni-concurs de cultură generală pe principalele canale TV generaliste, dar cum sunt ele şi prezentate, în mod paradoxal, de persoane evident inculte.

Ei bine, aşa cum se întâmplă mereu atunci când ridici impostorii în poziţii pe care nu le merită, aceştia şi-o iau în cap şi ajung să se creadă de-a dreptul merituoşi.

Capătă tupeul de a emite păreri în domenii de care nu au habar şi antrenează în delirul lor turme de aplaudaci încă şi mai puţin pricepuţi decât ei, care le întăresc impresia de falsă valoare pe care şi-au format-o. (Observaţie valabilă şi pentru politica din zilele noastre, desigur.)

Aproape 8.000 de like-uri şi mult peste 3.000 de distribuiri are această mizerie de postare în care nimic nu este cum trebuie, nici măcar biata punctuaţie. Un agramat care afirmă că ştie el cum trebuie făcută şcoala, aplaudat şi distribuit la greu de cadrele didactice care nu au înţeles nimic din profesia lor. România de azi".

Dan Negru


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”