Așa arată ziarul de campanie al Proastei. 1,5 milioane de exemplare, două rebusuri, horoscop și bancuri cu Iohannis și Barna

Așa arată ziarul de campanie al Proastei. 1,5 milioane de exemplare, două rebusuri, horoscop și bancuri cu Iohannis și Barna

Așa arată ziarul de campanie al Proastei. 1,5 milioane de exemplare, două rebusuri, horoscop și bancuri cu Iohannis și Barna. Primul număr al publicației electorale ”Pentru România” a fost tipărit de PSD într-un tiraj de 1,5 milioane de exemplare. În cele opt pagini, candidatul Viorica Dăncilă reia marota luptei sale cu șapte bărbați, relatează  Newsweek România .

La finalul ziarului, câtorva dintre ei le aplică o „lovitură” umoristică, încercând să-i ridiculizeze într-o rubrică de bancuri. La horoscop, Săgetătorului Viorica i se transmite că ”Este anul tău, dar deja știi asta.”

I-a „spart” pe toți

*”Ieri seară, în fața Palatului Cotroceni a oprit o mașină goală. Din ea a coborât Klaus Iohannis.

* O doamnă se împiedică pe stradă și cade. Dan Barna, aflat în apropiere, o ajută să se ridice și o conduce apoi câțiva metri.

Cum aș putea să vă mulțumesc?, întreabă doamna la despărțire.
Votându-mă la prezidențiale, îi răspunde Barna.
Mă scuzați, dar atunci când am căzut m-am lovit la genunchi, nu la cap.

* Klaus Iohannis îl cheamă la Cotroceni pe ministrul de Finanțe.

Să-mi scoți de unde știi 2 miliarde de Euro pentru modernizarea și asigurarea celor mai bune condiții de trai pușcăriașilor.
Dacă am avea banii ăștia, i-am da la Educație...
Păi tu crezi că după terminarea mandatului eu mă duc la școală?

*Alexandru Cumpănașu așteaptă rezultatul votului împreună cu soția lui.

Uite, am 3 voturi.
Aha! Știam eu că ai o amantă!

*Un prieten îl întreabă pe senatorul Mihai Goțiu:

Tu ce faci la serviciu?
Mă duc și încep să număr până la 17.
Și după?
La 17.00 se termină ziua de muncă și plec acasă!”

Acestea sunt bancurile din pagina 8 a ziarului PSD. În imediata apropiere, la Horoscop, Săgetătorilor, zodie din care face parte candidatul Viorica Dăncilă, li se transmite direct: ”Este anul tău, dar deja știi asta. Bucură-te, meriți din plin. Este momentul să începi să și ceri de la alții respectul pe care îl meriți. Trebuie doar puțin curaj și vei vedea că ceilalți se vor conforma repede.” Oare autorul o fi Orlando?

Nu lipsesc două rebusuri și primul episod dintr-o ”serie exclusivă din filele istoriei poporului nostru, redactate într-o manieră atractivă atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici”. Episodul 1: ”Războaiele daco-romane”.

Temele favorite: noi buni, ei răi

Tipărit la Amma Print, tipografia unde au fost făcte și afișele de pe panourile electorale, ziarul PSD de susținere a candidaturii lui Dăncilă are pe prima pagină titlul: ”Viorica Dăncilă: Lupt cu șapte bărbați care au aruncat țara în haos”.

Toate textele sunt construite pe opusul PSD-Dăncilă care a făcut numai bine versus Iohannis, și, uneori, Barna: primul a furat case, a rezervat abuziv postul de profesor la Sibiu, iar al doilea este penal pentru că a furat fonduri europene.

Plus, demagogie și manipulări ”fine”, de campanie: Iohannis a vrut un Guvern ”care să îi organizeze alegerile astfel încât să îl ajute să câștige al doilea mandat”, liberalii vor concedia 400.000 de bugetari pentru că așa a spus un om de afaceri ”apropiat al lui Klaus Iohannis”, iar PNL vrea să taie pensiile și salariile – laitmotivul ziarului. Totul, asezonat cu foarte multe semne de exclamare.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte intense pentru Bakhmut. Autoritățile ruse vor să interzică circulația hrivnei în zonele ocupate

2 Fiul patronului Cris-Tim, condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru trafic de cocaină

3 Lucruri mai puțin știute despre Diana Șucu, nevasta de miliardari

4 Luase legătura cu rușii / Cine este prințul Heinrich XIII, capul loviturii de stat din Germania

5 Rareș Bogdan / Sunt în aeroport, alături de Manfred Weber, în drum spre Viena. Ultimul Asalt. La 17.30 ne vom afla față în față cu Karl Nehammer, cance…