Așa o fi? Simple speculații?

Așa o fi? Simple speculații?

Barna, iepurele lui Cutter ” titram ”lovitura” din 22 februarie, atunci când dezvăluiam că nu Dan Barna este viitorul prezidențiabil din partea USR – PLUS! Iar pe 20 aprilie insistam că ” Serviciile franceze merg cu Drulă! Ciolo ș, sacrificat”! Tot atunci avertizând și că, în acest sens, ”o teribilă mașinărie de propagandă este deja pregătită la picioarele lui Cătălin Drulă, cel ales de Paris pentru a reprezenta interesele geo-strategice ale neo-marxiștilor europeni în România”.

Și ce s-a întâmplat de atunci? În primul rând, Dan Barna a fost adus în rolul unui vicepremier de paie, care nici măcar nu este avertizat de partenerii de guvernare atunci când îi shimbă miniștrii din subordine. Ce-i drept, nici Dacian Cioloș nu stă mai bine, după ce Vlad Voiculescu, omul pentru care amenințase că se va baricada în Palatul Victoria a fost scuipat din Guvern ca o măsea stricată. Astfel că Dacian Cioloș nici măcar nu mai participă la ședințele ”operative” ale actualei coaliții de guvernare. În plus, Dragoș Tudorache a ”salivat” din nou în zadar la Ministerul de Interne. Iar în tot acest timp, Drulă a devenit ”Eroul Rangă de la Metrou”. A primit cea mai mare ”halcă” din Planul Național de Reziliență și Redresare, cu 4,5 miliarde euro bugetate doar pentru autostrada Pitești – Sibiu.
Și după ce și-a îndeplinit cu brio rolul încredințat de procurorii DNA de a lăsa ”suspecții” să își prezinte proiectele în biroul său, trăgându-i de limbă doar prin îndelung exersate și strategice ”adică…?” și ”îhâm”, Drulă a devenit peste noapte și idolul celor care încă mai visează la o resetare din temelii a clasei politice. Și care sunt încă gata să iasă oricând în stradă pentru a striga ”PSD și PNL/ Aceeași mizerie”! Astfel că operațiunea DGSE de transformare a lui Drulă în noul ”Mesia” al politicii românești a reușit cu brio, cel puțin la acest moment. Unul în care, fapt fără precedent, atât Sabina Iosub la Antena 3, cât și Dan Tapalagă la G4Media, ca să dăm doar două exemple, s-au repezit să lustruiască statuia ”omului nou” din politica românească. Fără ca nimeni, dar absolut nimeni, nici dintre colegii de guvernare, nici dintre ONG-urile activistei societăți civile sau barem ”incisivii” jurnaliști de guvernare să îl întrebe de ce nu i-a denunțat chiar el la DNA pe directorii din subordinea sa. Sau nu i-a dat afară din birou, cu șuturile în fund și demiterile de rigoare. Numai că Drulă nu putea… pentru că era ”cablat” la DNA! Iar planul generalului Florian Coldea cu ”Câinele” Drulă este unul pe termen lung, cel puțin până la alegerile prezidențiale din 2024!

”Să vă fie frică : Coldea, recuperat de SIE”

Acesta era avertismentul transmis în ”lovitura” din 18 februarie, atunci când insistam că omul aflat la butoanele operative ale Serviciului Român de Informații ”nu uită și nu iartă”… Iar pentru el, alături de dușmanca de moarte Laura Codruța Kovesi, celălalt ”mare trădător” este chiar președintele Klaus Iohannis. Iar prin preluarea ”expertizei” lui Coldea, SIE pare să fi dat lovitura, în ultimele luni mulți generali din servicii recurgând deja la ”proiecțiile” pensiilor. Știind foarte bine că dacă acesta ”strănută”, ei nu doar că ”răcesc”, dar fac instant COVID! Iar unda de șoc propagată de vestea ”întoarcerii în afaceri” a lui Florian Coldea se anunță cu atât mai devastatoare pentru cei din sistem care s-au grăbit să îl țină numai în ”miștouri de autobază” pe ”Clipici”.

Cioloș și Barna, ”ratații” USR – PLUS

Numai că acestora au cam început să le iasă ”glumițele” pe nas, după ce Coldea pare să fi ieșit cu bine din ”convalescența” autoimpusă după intensul ”linșaj” mediatic la care a fost supus. Mai ales că ”legenda” ridicatului obsesiv din umeri, a clipitului incontrolabil din pleoape și a altor semne fizice care ar indica ”instabilitatea” lui Coldea nu se confirmă și atunci când dai ochii cu el. Și când cel mult îți sare în ochi doar un ceas Patek Philippe de 50.000 de euro. Plus o siguranță de sine însoțită de același rânjet din colțul gurii, ca pe vremurile bune ale statului paralel. Atunci când, după cum s-a străduit eliberatul condiționat Ovidiu Tender să convingă în urmă cu doar câteva zile, generalul Coldea ar fi făcut tot ce a ținut de el pentru a sprijini capitalul autohton de abuzurile ”jihadului” anticorupție, dar nu ar fi putut strict din cauza…judecătorilor! Iar la doar câteva zeci de ore după operațiunea de spălare a lui Coldea, acesta dădea o lovitură absolut halucinantă chiar unora dintre cei mai loiali oameni ai președintelui Klaus Iohannis.

Huțucă, Dumitrescu, Stângă, ”stop game”

Stenogramele ”negocierilor” din biroul ministrului Transporturilor, împărțite cu atâta generozitate de propaganda DNA sunt cu adevărat surprinzătoare nu pentru confirmarea trocurilor politice pentru posturi. Mai ales că doar se știe că, la ce debilă clasă politică avem, ”foamea de bani” ține loc de orice ideologie. Și nici pentru că procurorii au reușit înregistrarea discuțiilor compromițătoare nu o dată, ci de peste 10 ori, fără ca Drulă să știe chipurile că are aparatură în birou! Însă cel puțin pentru inițiații sistemului este mult mai veridică varianta de lucru a ”cablării” directe a ministrului! Și mai interesant devenind astfel de aflat cine i-a suflat acestuia ”în cască” să lungească discuțiile, fără a cădea însă el singur în capcană. Ceea ce era și imposibil, atâta vreme cât altfel atât de guralivul Drulă s-a mulțumit doar să îngaime neutre ”îhâm”, ” ahaa” sau cel mult un ”am să văd”. Dar astfel a reușit să scoată din cărți trei dintre cei mai influenți lideri liberali din teritoriu: Bogdan Huțucă de la Constanța, Iulian Dumitrescu de la Prahova și George Stângă de la Galați. Cei care, din momentul în care procurorii s-au axat în rechizitoriu doar pe directorii chemați în biroul ministrului, ci nu și pe liderii liberali au devenit ”șantajabili de servicii”. În schimbul serviciilor sale, scenariștii având grijă ”să sublinieze” din toate stenogramele doar frazele despre un Drulă mai catolic decât Papa și cu care nu s-ar putea face nicio ”combinație”.

DGSE a dat drumul ”la câini”…

În timp ce oamenii lui Iohannis deja tremură… Cei trei fiind cunoscuți ca unii dintre liberalii cei mai apreciați la Cotroceni. Astfel că acum toți miniștrii liberali sau ceilalți demnitari ar da orice să afle dacă au fost sau nu ”live” atunci când au vorbit cu colegii USR-iști din Guvern. Și mai ales dacă aceștia au fost ”cablați” de Coldea! Așa că PNL-ul nu își va mai permite de acum încolo și alte ”aroganțe” față de gruparea viitorului prezidențiabil Drulă. Și nici măcar PSD-ul, întrucât și numele lui Sorin Grindeanu va apărea în acest dosar atunci când ”dinamica operativă” o va impune …

”Câine, câine”, dar la cine se gudură?

Astfel că propaganda operativă s-a repezit să ”limbuiască” singurul politican român atât de corect, încât partenerii liberali de guvernare ai USR-ului au ajun să se vaite că ”e câine, nu om”. Dar, totuși, la un moment dat orice ”câine” se gudură pe lângă ”stăpânul” lui. Iar până ca DGSE-ul să deschidă șampania, hai să mai citim o dată fascinanta poveste de succes a lui ”cutter de Toronto”, cel asupra căruia pare să vegheze ”îngerul păzitor” al DGSE-ului francez … După liceu a primit o bursă de studii în Toronto, Canada. La 19 ani a dezvoltat o platformă de comunicare prin bluetooth. Plus o altă platformă operațională în Rwanda. Dar brusc s-a întors în România, pentru a activa ani buni ca…postac, sub pseudonimul ”cutter”, pe forumul Asociației ProInfrastructura. Postură din care a fost numit de noul premier tehnocrat direct consilier pe problemele infrastructurii. După care ”a supraviețuit” până ce USR – PLUS l-a impus ministrul Transporturilor. Aceasta fiind biografia oficială a lui Cătălin Drulă, una de zici că-i ”copy-paste” din ”Homeland”…

SURSA: National.ro /Cătălin Tache


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”