Așa o fi? Toate indiciile spre asta duc, e metoda clasică a liderilor PSD

Așa o fi? Toate indiciile spre asta duc, e metoda clasică a liderilor PSD

Reportaje-LiveULTIMUL CIRC ÎNAINTEA PUȘCĂRIEI. DRUM BUN

Dragii mei, voi i-ati vazut pe maimutoii astia cat de disperati sunt? Ati vazut-o pe Firea si pe Tudorache ce circ fac impreuna cu televiziunea penalului Voiculescu?
Au incercat sa-l linseze mediatic pe Nicusor inainte de alegeri nu le-a mers, au incercat sa fraudeze alegerile, nu le-a mers. Acum, cand au vazut ca au pierdut au pornit tonomatul A3 si cer anularea alegerilor dupa ce au facut totul sa le fraudeze.

Uitati-va bine la actiunile lor.

Este mai mult decat tupeul, nesimtirea si mizeria morala care i-a propulsat pana acum.
Ceea ce vedem este disperare. Este frica. Este imaginea sobolanilor incoltiti.
De ce atata disperare? Este simplu. Pentru ei singurul drum posibil este puscaria.

Au furat dincolo de orice limita si acum totul se va afla. Au lasat primaria Bucuresti in faliment. A dat azi Citu din casa cu jumatate de gura ca primaria Bucuresti mai are 10 milioane de lei in conturi. F A L I M E N T.

Asta vor sa ascunda cu circul asta. Spera ca printr-o minune sa nu infunde puscaria. Golaneala asta este ultima carte pe care o mai iau inainte sa iasa pe usa din dos din politica. Ceea ce se va descoperi la primarie, coruptia si furtul, vor depasi orice imaginatie. Va fi lovitura de gratie pentru PSD - acest grup infractional organizat.

Daca ar avea un pic de minte pesedistii, ar exclude-o acum, azi, pe Firea pentru ca ceea ce vom afla in urmatoarea perioada va trage si mai jos partidul la parlamentare. Nici daca o pun in capul listei, imunitatea nu o va salva in urmatorul parlament pentru ca nu va mai fi majoritate PSD.

Deci singurul drum pentru Firea este la puscarie. Ea nu este Ghita. Ea a fost doar o marioneta a sistemului si acum sistemul o va lasa din brate. Si fiind doar o tzatza isterica, cand va vedea ca sfarsitul este implacabil se va detona.

Deci circul va continua de acum mult si bine.

P.S. Pentru manipularile repetate, pentru fakenews-urile permanente trebuie retrasa licenta A3. Aceasta nu este o televiziune ci un instrument de manipulare. In urmatoarea perioada voi relua campania Boycot Antena3. Nu mai cumparati nimic de la firmele care isi fac reclama la A3


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”