Așa o fi?/La PSD se dădea cu banul cine să ajungă premier?

Așa o fi?/La PSD se dădea cu banul cine să ajungă premier?

Liviu Dragnea: Propunerea iniţială de premier a fost Carmen Dan. Dar Ionel Arsene a tot insistat și am rămas cu Viorica Dăncilă/Irina nu îmi zicea nimic de politică pentru că știa că nu mă pot lăsa condus în politică de femeia cu care trăiesc.

Fostul preşedinte al Partidului Social Democrat Liviu Dragnea a afirmat că Viorica Dăncilă a ajuns premier la propunerea lui Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, propunerea iniţială fiind pentru Carmen Dan.

Liviu Dragnea a fost întrebat, duminică, la Kanal D, dacă Viorica Dăncilă a fost aleasă premier de către logodnica sa, Irina Tănase.

“Nu. Mă gândeam să nu răspund la întrebarea asta că îmi produce aşa o stare neplăcută. Pot să spun acum pe scurt istoria cum s-a născut ca şi premier doamna Viorica Dăncilă. Eram într-o seară de dinaintea Comitetului Executiv de a doua zi după ce îşi dăduse demisia Mihai Tudose, era mai mulţi colegi şi am rugat să facem o listă scurtă cu nişte potenţiali prim-miniştri. Un coleg a insistat în permanenţă ca pe acea listă să fie trecută şi Viorica Dăncilă, este un om pe care cred că îl cunoaşteţi, domnul Ionel Arsene, acum e preşedinte de Consiliu Judeţean la Neamţ. A insistat într-una. În final, după câteva ore de discuţie, am ajuns toţi la concluzia că a doua zi o să propunem colegilor din Comitetul Executiv Naţional ca şi variantă pe Carmen Dan. Au plecat toţi şi cu totul întâmplător domnul Ionel Arsene a mai rămas, insistând totuşi să mergem cu Viorica Dăncilă. Sigur că decizia finală de propunere nu a fost a lui, a fost a mea. Ne-am despărţit pe la 3 dimineaţa, la 5 şi ceva m-am trezit şi am tot analizat, în sfârşit, am rămas cu ideea Viorica Dăncilă”, a afirmat Dragnea.

El a precizat că Irina Tănase nu a avut legătura cu acest lucru.

“Nu are nicio legătură Irina Tănase cu asta. Minciunile astea s-au mai spus că ea trimitea mesaje. Cui naiba trimitea mesaje? (…) Ea nu îmi zicea nimic despre politică deoarece ştia că nu mă pot lăsa condus de o femeie în politică, de femeia cu care trăiesc”, a precizat fostul lider PSD.

sursa: News.ro, sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...