Așa o fi?

Așa o fi?

Așa o fi?

Reportaje-Live : Incet dar sigur se mai lamuresc niste lucruri. Va place, nu va place iata cum sta situatia:

1. Caldura nu are nici o influenta asupra virusului. De zile intregi temperaturile in Emirate au fost peste 38 grade. In Dubai ieri au fost vreo 45 de grade real. Cu toate acestea Dubai este focar si sunt sute de cazuri noi zilnic.

2. Toate curbele si estimarile de pana acum sunt gresite. Inclusiv acelea calculate de matematicieni. Corelati asta cu distributia economica a focarelor si veti intelege poate (poate nu) ca evolutia acestui virus nu este determinata biologic. Da, va spun direct si subliniez inca odata - acest virus este facut in laborator. Si tind sa cred ca nu este scapat din laborator ci ca este dozat specific cu un scop. Timpul va dovedi ce spun acum. De aceea nu se leaga lucrurile pe nici o simulare matematica. Din punctul meu de vedere acest virus va dura multa vreme si va reaparea in focare, va tine toata economia mondiala in sah si va schimba totul social vorbind. Vom trai si vom vedea.

3. Toate povestile ca virusul circula de nu stiu cata vreme, ca de fapt multi il avem, ca vom dezvolta imunitate de grup sunt povesti cu care ne facem curaj. Trebuie sa intelegeti ca exista forte in societate cate inteleg ca mentinerea acestor restrictii va duce la colaps total. Daca continuam asa avem de ales intre colaps economic total si prabusirea tuturor sistemelor sau asumarea unui numar de morti. Nu avem de ales de aceea se vor ridica restrictiile. De aceea va tot spun si subliniez sa nu subestimati virusul. Pana acum suntem foarte departe de imunitate de grup. Toate parerile specialistilor au fost contrazise lentru ca nimeni nu ia in calcul o determinare non biologica a virusului. Doar un foarte mic procent din populatie a avut virusul.

4. Toata Europa este in lockdown de saptamani intregi. Cu toate acestea rata de descrestere a numarului de infectari este foarte scazuta. Daca in saptamanile urmatoare dupa ridicarea restrictiilor vor creste imbolnavirile in Spania, Germania, Italia atunci...vom trage niste concluzii foarte pesimiste. Strict matematic sansele sa se intample asa sunt foarte mari.

Credeti ce vreti dar in ciuda literaturii jink care va spune sa zambiti si universul va va zambi, sa fiti optimisti si lucrurile bune se vor intampla...in astfel de momente este mai bine sa vedeti partea pesimista sau macar sa va intrebati ce se va intampla daca...

Sustin si subliniez ca acest virus va fi o chestie cu care ne vom lupta multa vreme si pe care o subestimam. Ce scriu aici ramane si veti vedea daca am dreptate sau nu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…