Așa o fi?

Așa o fi?

România este în genunchi în fața ”Sultanului” Erdogan! Cel puțin aceasta este singura concluzie a raportului contrainformativ intrat în posesia noastră și care identifică grave vulnerabilități de securitate națională în fața influenței crescânde a familiei președintelui ”pe viață” al Turciei. Și chiar dacă o astfel de alertă poate părea la prima vedere una fatalistă, datele concrete ale raportului identifică atât modalitățile, cât și oamenii cheie prin care cel de-al doilea său băiat, Necmettin Bilal controlează ”rețeaua Erdogan” din România!

Foști șefi ai SIE, Predoiu și Talpeș îmbătrânesc urât…

Iar unii dintre cei mai înalți demnitari ai statului român, ai mediului de afaceri, ai serviciilor secrete și chiar ”părinți spirituali” ai poporului român par ”captivi” ai rețelei racordate direct la Necmettin Bilal. Desigur, prin intermediul serviciilor secrete turcești. Unele care par să fi reușit performanța absolut halucinantă de a îngenunchea, cu o singură excepție, până și structurile de contrainformații care ar fi trebuit să vegheze ca o astfel de penetrare informativă a unora dintre instituțiile cheie ale statului român să nu aibă loc niciodată! Dar uite că ”închinarea” demnitarilor români în fața familiei Erdogan nu doar că a avut loc, dar ea ține deja de prea multă vreme! Ceea ce și explică de ce, de exemplu, TIAD – Asociația Oamenilor de Afaceri Turci a ajuns similară cu rețeta succesului în afaceri în Româna zilelor noastre. Mai ales după ce președintele Recep Erdogan a solicitat și autoritățile de la București s-au supus, prin ”obedienta” CCIR în care TIAD este membră, ca marile companii de construcții din Turcia să vină ca să execute contractele obținute ”cu proprii lucrători”. Astfel că de la Catedrala Neamului și până la cele mai sensibile proiecte strategice ale economiei românești au fost construite cu lucrători specializați turci… Cel puțin așa după cum reiese din documentele pe care nicio autoritate română nu a avut curaj să le verifice și pe șantiere.

Necmettin Bilal, ”Pașa” României!

Existând indicii că aceeași rețetă va fi aplicată și în construcția viitorului proiect ROMEXPO, cel care se dovedește astfel din start drept un nou tribut adus de vechea gardă din SIE, pe axa Mihai Daraban – Iulian Dascălu, conglomeratului de interese geo-strategice și de afaceri din jurul ”nodului gordian” Necmettin Bilal.

Iulian Dascălu, cununat la Pistoia de Preafericitul Daniel

Cel pe care Justiția turcă a încercat să îl ”taie” cu ceva vreme în urmă, după ce băiatul lui Erdogan a fost înregistrat văitându-se tatălui său că nu mai are pur și simplu unde să ascundă 30 de milioane de dolari, bani cash. Singurul rezultat palpabil al anchetei fiind însă că, după valul de percheziții și cele 57 de arestări inițiale din dosarul ”Bilal”, tatăl Recep Erdogan a demis imediat nu mai puțin de 16 prefecți de Poliție. Adică pe toți cei implicați în anchetă! Astfel că Necmettin Bilal Erdogan, cel de-al doilea fiu al ”Noului Sultan” rămâne considerat și în ziua de astăzi drept unul dintre cei mai bogați și mai influenți turci. Dar mai ales omul pe a cărui protecție se pot baza cei care vor să facă afaceri sub ”înaltul patronaj” al puterii politice de la Ankara. Astfel că nu doar printre cei mai de seamă membri ai TIAD, dar chiar și în Dealul Cotroceni și în cel al Patriarhiei, Bilal este văzut drept un adevărat ”Pașă” al României.

Șefa DIICOT, ”decapitată” de ”ienicerii” sistemului

Această ”legendare” devenind practic una de nezdruncinat după ce ”rețelei Bilal” i-a fost atribuită inclusiv ”decapitarea” Georgianei Hosu. Adică nimeni alta decât cea care, pe când era procuror șef al DIICOT s-ar fi apropiat primejdios de mult de două dosare mai mult decât sensibile. Iar după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, o primă ”greșeală fatală” a Georgianei Hosu ar fi fost ”dezgroparea” unui dosar mai vechi din nisipurile fine ca ”diamantele”, de pe o anume plajă a Constanței.

Oare Daraban o ști de ce a fost ”decapitată” Georgiana Hosu…?

Acolo unde un important om de afaceri s-a plâns că și-ar fi exprimat astfel în zadar ”umila recunoștință” față de unul dintre numele grele ale ”anturajului comercial” prezidențial. Însă adevărata mișcare ”sinucigașă” a Georgianei Hosu a fost încăpățânarea de a avansa pe pista dosarului ”Masca”! Deși ar fi fost avertizată că dacă mai continuă nu va mai rămâne în fruntea DIICOT! Și asta în ciuda susținerii inițiale atât din partea structurilor informative care lucrau la caz, dar mai ales a președintelui Klaus Iohannis. Iar dacă ”ienicerii” sistemului și oamenii președintelui au reușit să treacă și peste încăpățânarea proverbială a șefului statului și să execute sumar un procuror șef al DIICOT, asta spune mult despre ”Puterea Absolută” prin care rețeaua controlează deja o bună parte a statului român! Dar și despre teama demnitarilor care au ajuns din nou să guverneze după rușinoasa strategie ”capul care se pleacă, sabia nu-l taie”!

Dosarul ”Masca”, îngropat la Abu Dhabi

Oricum, chiar dacă acest din urmă dosar pare să fi fost îngropat tocmai în Emirate, la Abu Dabhi, există încă ofițeri de informații care nu uită că au depus jurământul militar doar statului român! Și inclusiv faptul că pandemia a explodat în România printr-un ”tun” de proporții nemaintâlnite de ani de zile. Și prin care primele măști medicinale au ajuns în țară la un preț pur și simplu astronomic. Iar depășirea oricărui plafon financiar de bun simț de către importatorii la vedere nu se putea baza decât pe tupeul obraznic oferit de un ”spate” asigurat la cel mai înalt nivel.

Catedrala Neamului, ridicată de loturi de muncitori de alte religii

Mai mult decât atât, ”patronul cu masca” Cătălin Hideg, deja etichetat de ani buni drept unul dintre ”băieții deștepți” din sfera de influență medicală poza în propaganda de casă drept un adevărat erou care ar fi reușit să aducă ”marfa” în România, într-o perioadă de blocaj total. Mai mult, după ce am dezvăluit că ONAC îi plătea acestuia produsele de ziceai că sunt doze de droguri, ci nu niște banale măști de o calitate oricum discutabilă, Hideg a început să urle ca din gură de șarpe că serviciile românești îl filează! După care, simțind că strânsoarea uneia dintre structurile contrainformative nu cedează în ciuda presiunilor presiunilor venite de la cel mai înalt nivel, Hideg a ieșit cu o declarație avertisment… Conform căreia doar intervențiile făcute pe persoană fizică și sprijinul unor influenți oameni de afaceri turci au făcut să avem măști medicinale în România, indiferent de prețul acestora.

Numai că, odată detonat în ”Național”, scandalul ”ROMWINE” nu a mai putut fi gestionat nici măcar de ”frățiorii” lui Hideg, cei care și-au pus ”șorțulețele” în cap. Iată însă că, tocmai când Georgiana Hosu insista pe documentarea cu celeritate a anchetei ”Masca”, Hideg a fost ”extras” din ”ghearele” DIICOT de către Cristian Burci. Cel care l-a suit într-un avion, în urma unei discuții purtate la masa -birou de la ”Isoletta” a fostului șef al SIE, ”vânzătorul de fantome” Ioan Talpeș și l-a pus la adăpost la Abu Dhabi. Acolo unde și-a găsit refugiul odată cu punerea sa în legătură cu anturajul mediului de afaceri din jurul șeicului Mohammed bin Zayed Al Nayha, prințul moștenitor al Emiratului Abu Dhabi. Iar influența internațională a șeicului cunoscut drept MBZ este atât de mare, încât anunțul că Hideg va construi o ”fabrică de culturi” la Abu Dhabi, pentru compania publică a statului arab, Royal Group LLC a fost suficient ca să se așterne tăcerea la București peste acest dosar. Astfel că Georgiana Hosu a putut fi ”executată” în liniște, la adăpostul fumigenei propagandistice 10 August…

Vechiul SIE moare, dar nu se predă!

Iar seninătatea cu care Ioan Talpeș ”atârnă” pe la Isoletta, acceptând să-i fie plătite mesele spune multe despre metehnele vechii gărzi din SIE! Dar și de ce este atât de binevenită ”marea debarasare” de frustrările unor ”bieți” pensionari, care din păcate se mai visează încă la butoanele operative ale serviciului. Mai ales că nu doar Talpeș, dar și generalul cu nici el nu mai știe câte stele Silviu Predoiu pare a fi unul cu ”Sultanul în suflet”. Postură cu atât mai sensibilă cu cât, după cum bine știu inițiații sistemului, generalul Predoiu nu îl consiliază pe Victor Ponta doar acum, după ejectarea sa din sistem. Dar și pe când acesta era premier și dădea fuga la Iași, ca să îi întindă o mână salvatoare de ajutor guvernamental miliardarului Iulian Dascălu, atunci când proiectul PALAS se împotmolise. Acelui Dascălu minuțios legendat cum că ar fi ajuns miliardarul sistemului după ce ar fi început să colinde bazarurile din Istanbul, cu doar 2.000 de dolari la el. Iar dacă afinitățile pro-turce ale lui Mihai Daraban, Iulian Dascălu sau Victor Ponta sunt într-un fel justificabile, informativ vorbind, cu totul altfel stau lucrurile cu capul Bisericii Ortodoxe Române…

Daniel, Patriarhul ”Chrislam”!

Iar dacă însuși Papa Francisc s-a întâlnit în Irak cu Ayatollahul Sistani, atunci poate și Patriarhul nostru se dovedește un promotor al progresistului ” Chrislam”, considerat religia Noii Ordini Mondiale. Pentru că altfel ar fi greu de explicat de ce Catedrala Mântuirii Neamului de la București, cea atât de visată de către milioane de credincioși ortodocși, a fost construită de musulmani! Cel puțin din punct de vedere al forței de muncă folosite. Și iată cum, dacă Erdogan nu a putut construi, în același București, Marea Moschee promisă de ”supusul” Victor Ponta, a ridicat barem Catedrala Neamului. Cu loturi de muncitori turci și nu numai… Dar la ce să ne mai mire, dacă ”finul” Iulian Dascălu, cel care face afaceri numai de la suta de milioane în sus, își permitea să îl aducă cu avionul pe Preafericitul Daniel la una dintre cele mai exclusiviste locații europene, la Pistoia, în Toscana italiană, pentru a îl cununa religios! Asta după ce intrat în ”liga mare” a afaceriștilor sistemului cu un credit fabulos de avantajos, primit de la Banca Națională a Greciei. Și intermediat de către Dimitrios Fourlemadis, nimeni altul decât consilierul actualului Patriarh Daniel. Astfel că, după ce statul român a dat verde proiectului ROMEXPO, cedând gratuit lui Dascălu, pe 49 de ani și la solicitarea lui Daraban, a unui teren cotat la 300-400 milioane euro, ”telenovela Bilal” continuă… SURSA: National.ro/Cătălin Tache



Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

5 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?