Așa o fi?

Așa o fi?

Chiar că suntem neam de slugi dacă autoritățile statului român, de la serviciile secrete la cei mai importanți demnitari vor permite noul ”experiment” luat în calcul pentru ”Colonia România”. Și pe care Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii par deja să fi bătut palma, în vederea unei finale prezidențiale ”fără surprize” pentru 2024! Atunci când loialul ”guvernator” Klaus Iohannis trebuie să lase în loc la Palatul Cotroceni un alt Președinte al României! Dar musai unul cel puțin la fel de obedient ca și acesta! Cel puțin în fața excesului de zel dovedit în fața intereselor străine… Cele care ni se tot ”furnizează” frumos împachetate propagandistic în principiile ”strategiei geo-globale ale parteneriatelor asumate”.

Kovesi execută ordinele la EPPO …
Iar cum la ce clasă politică de-a dreptul debilă continuăm să avem de prea multă vreme deja, din partea actualilor lideri politici chiar că nu avem cum să ne așteptăm la ceva bun! Astfel că, după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, conducerile marilor partide parlamentare, indiferent de doctrinele clamate de acestea, nu vor avea nicio greață să ”înghită” opțiunile externe impuse pentru viitoarele alegeri prezidențiale. Deja lucrându-se încă de pe acum la tatonarea propriilor electorate, în vederea pregătirii pentru ”marea trădare” și susținerea candidaturilor unor ”specialiști din afara partidului”. Iar cum interesele păstrării statului român la actualul nivel de ”Colonie” sunt unele uriașe, mai ales în contextul în care Ungaria, Cehia sau Polonia își turează din plin nu doar motoarele economice, dar și pe cele ale suveranismului, niciunui element politic ”incontrolabil” nu i se va permite să intre cumva în ”marea finală” a alegerilor prezidențiale din 2024.
Geoană la NATO
Astfel că românii care credeau că o confruntare finală la Prezidențiale mai penibilă decât cea dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă nu ar putea exista, s-ar putea convinge totuși de contrariu. Atunci când vor trebui să aleagă între ”candidatul dreptei”, o Laura Codruța Kovesi susținută de binomul franco-german al UE și ”candidatul stângii”, un Mircea Geoană susținut de Administrația Democrată a SUA.

Șefa EPPO știe ce are de făcut!

La ce compromisuri politice sau de tot genul a făcut pentru a ajunge, dar mai ales pentru a rezista, atât cât s-a putut, în fruntea Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi știe mai bine decât orice alt magistrat ce are de făcut la conducerea Parchetului European. Mai ales dacă ”Zeița” vrea să se întoarcă în România, pentru a își rezolva aici frustrările unei procuroare ”radicalizate”! Și pentru care doar răzbunarea pare să mai fi rămas singurul țel în carieră. Iar în acest sens EPPO trebuie să arate că va fi un Parchet European condus cu mână de fier de procurorul șef, românca Laura Codruța Kovesi. Cea care din 31 octombrie 2019, de când a fost impusă în urma unui ”blat” franco-german în fruntea Parchetului European a fost ținută pe tușă, parcă special pentru a i se băga bine în cap că la acest nivel nu mai poate avea inițiative personale. Și că dacă vrea să își păstreze ce a mai rămas din statutul său internațional de ”vedetă anticorupție”, atunci trebuie să acționeze într-adevăr ”cu fermitate”!

Uite că se poate și mai rău decât confruntarea Dăncilă – Iohannis

Dar doar atunci când ”dinamica operativă” o impune! Și doar împotriva cui i se va cere! Astfel că, până la momentul în care Laurei Codruța Kovesi i se va da ”drumul din laț” iar aceasta va fi asmuțită pe ”corupții Europei”, la EPPO sunt deja pregătite primele ”mari dosare”. Unele care vizează exclusiv corupți din România, Bulgaria, Ungaria, Cehia, Polonia, Grecia… Sau orice alt stat european care trebuie să plătească ”taxa de șmecherie” pentru adevărații conducători ai Comisiei Europene. Acolo de unde deja se dau asigurări ferme giganticelor și atotinfluentelor companii multinaționale că nu există niciun risc ca și acestea să fie cumva anchetate de EPPO. Astfel că, dacă va respecta planul ”controalelor tematice” impuse de la Bruxelles și nu va avea ”inițiative personale”, atunci chiar că Laura Codruța Kovesi are toate șansele să își vadă visul cu ochii. Cel de a deveni prima femeie președinte al României! Sau cel puțin să își încerce această șansă în finala prezidențială programată încă de pe acum a avea loc între ”europeana” Kovesi și ”americanul” Geoană.

Fiind greu de crezut, dacă nu chiar imposibil de –a dreptul, că liberalii vor bate cu pumnul în masa popularilor europeni că renunță la Putere, dacă vor trebui să suțină un candidat din afara PNL, dar sprijinit de CE. Sau că Dacian Cioloș se va lua la trântă cu Emmanuel Macron pentru respectarea acelorași principii. Mai ales că Drulă îi suflă deja în ceafă. Astfel că ”dreapta” va trebui să meargă cu un candidat comun impus de la Bruxelles, cel puțin pentru ”marea finală”.

Dacă a mers ”Proasta”, merge și ”Prostănacul”!

Poate unora dintre ”lupii tineri” ai politicii de la noi- dacă astfel de specimene chiar mai există! – li s-ar putea părea straniu ca o astfel de ”relicvă” a combinațiilor politice ca Mircea Geoană să fie reactivat pentru cea mai importantă bătălie. Dar cel puțin la fel de mare a fost mirarea unora și când același Mircea Geoană cu al său obosit limbaj de lemn a fost pus ditamai secretarul generalul adjunct al celei mai importante alianțe militare a lumii! Cu toate că inițiații sistemului știu foarte bine că singurul rol al lui Geoană la NATO este să spună ”YES”. Atât… Acum, ce-i drept, poate or mai fi și unii analiști de bună credință care să se aștepte la o eventuală ”rebeliune” a social – democraților. Cu toate că sunt șanse mai mari ca aceștia să nu mai arunce cu pietre într-un Liviu Dragnea căruia îi sărutau ghiulul, decât să se împotrivească ”ofertei de nerefuzat” care li se va face de peste Ocean. Mai ales că noul ”PSD de catifea” vrea să reintre în ”lumea bună” a celor mai ”loiali parteneri” ai noii Administrații Democrate de la Casa Albă. Una pe care Geoană se pliază perfect, mai ales că duce tot mai mult cu ”bătrânul” Biden.

Cel puțin din perspectiva asumării unei jenante posturi de ”om de paie” al adevăraților decidenți. Iar dacă nu le-a crăpat obrazul de rușine atunci când au făcut-o ”țintă vie” pentru Iohannis tocmai pe cea pe care românii o căutau pe motoarele Google drept ”Proasta”, de ce ar fi mai puțin obedienți social – democrații acum? Când li se va cere să meargă pe mâna lui Geoană. Că, vorba aia, dacă a mers cu ”Proasta”, de ce nu ar merge și cu ”Prostănacul”? Mai ales că nici pe comisarii UE, nici pe emisarii SUA nu îi interesează din cale-afară cine dintre cei doi finaliști va câștiga Președinția României. Cel puțin atâta timp cât viitorul șef al statului nu se va clinti din poziția ”ghiocel” decât pentru a răspunde la ”telefonul roșu”, fie el cel de la Bruxelles sau de la Washington. Singura condiție pe care viitorul președinte al României va trebui să o îndeplinească, fie că este vorba de Kovesi, Geoană sau vreun alt nume surpriză de ”slugă politică” și care ar putea apărea până atunci pe lista UE sau SUA fiind să păstreze România la actualul statut. Cel de ”Colonie”! Cu toate că, după cum se recunoaște la cel mai înalt nivel al structurilor contrainformative, atâtea câte au mai fost lăsate să activeze din ele, nici măcar colonie nu mai suntem. Ci direct stat ocupat! SURSA: National.ro/Cătălin Tache


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa