Așa o fi?

Așa o fi?

Liberalii au ”înghițit” halucinanta propulsare în ”stratosfera” guvernării a Danielei Nicolescu cel mai probabil cu aceeași ”poftă” cu care și pesediștii au acceptat-o la vremea lor pe Viorica Dăncilă. Pentru că, totuși, tot Partidul Național Liberal știa cine este ”Pușculița”, așa cum este mult mai cunoscută activista întreprinzătoare Daniela Nicolescu.

Mama Daniela și fiul Radu, ”pușculițele” PNL

Mai ales că mulți dintre ceilalți lideri liberali și-or fi zis că, odată cu primirea sinecurei politice care să mai acopere din eforturile logistice ale ”Pușculiței galbene”, chiar nu vor mai auzi de aceasta. Mai ales că s-a tăiat la acea vreme o ”felie” din ”tortul” Puterii și pentru fiul Radu. Iată însă că ”Pușculița” nu a fost ”spartă”, după ce protectorul inițial Ludovic Orban a rămas să ”latre” la Iohannis. Mai mult decât atât, Daniela Nicolescu nu doar că a fost păstrată și de Florin Cîțu, dar deja a acesta a preluat de facto controlul unuia dintre cele mai importante domenii ale statului român la acest moment : operațiunile guvernamentale de înzestrare a Armatei! Astfel că, după cum susțin sursele noastre, indiferent cine va fi premier, Daniela Nicolescu va primi noi și noi însărcinări în acest sens! Mai ales după ce ”lobistul” Cristian Burci ar fi asigurat ”logistica” vizitei acesteia în Emiratele Arabe Unite. Astfel că ”Pușculița” Armatei va fi lăsată să producă în continuare, mai ales că în domeniul contractelor de armament comisioanele sunt securizate!

Grupul de la Abu Dhabi lovește din nou!

Propaganda oficială sună așa: ” Industria de apărare din Emiratele Arabe Unite este interesată să construiască blindate în România!

Nicolescu pare a avea o adevărată obsesie pentru TAB-uri

Daniela Nicolescu, secretar de stat la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, participă la o vizită oficială în Emiratele Arabe Unite unde, a avut mai multe întrevederi cu reprezentanți din industria de apărare din EAU”. Chiar ”minunea blondă” a guvernării liberale plusând că ” am discutat cu reprezentanții firmei cu capital de stat a Statului Emiratez – EDGE Group. Reprezentanții EAU și-au exprimat intenția de a colabora cu Compania Națională ROMARM SA în vederea realizării unui transfer tehnologic destinat fabricației de vehicule blindate pe roți, cu nivel de protecție balistică semnificativ. De asemenea, am discutat și cu reprezentanți ai unor companii, precum NIMR și Leonardo DRS, care au fost interesați de oportunitățile de colaborare și atragere de investiții în vederea deschiderii unor unități de producție în România. În a doua parte a zilei, am vizitat, împreună cu delegația română, fabrica producătoare de vehicule blindate 4X4 și 8X8 – CALIDUS, care este dispusă să colaboreze cu firme din România în vederea producerii unor vehicule blindate pe roți 8X8, flotabile, cu un nivel de protecție balistică semnificativ, respectiv vehicule blindate 4X4, astfel încât aceste vehicule, inclusiv carcasele blindate să fie realizate în România, la nivelul unor operatori economici din industria de apărare prin efectuarea de transfer tehnologic la nivelul acestora”. Deci, în teorie, stăm bine!

Nicoleta Pauliuc, gata să își vadă visul cu ochii: ministrul Apărării!

Mai ales în viziunea scriitorului de comunicate de la Economie… Cu ce rămânem însă în practică, după vizita în Emiratele Arabe Unite? Dincolo de obsesia pentru ”dorința de colaborare”…? Și de stupefacția conducătorilor Apărării din EAU la ”răvășitoarea” ținută vestimentară aleasă de secretarul de stat Daniela Nicolescu într-una dintre cele mai conservatoare state arabe…? Doar cu un Cristian Burci care a deschis deja șampania după această nouă ”defilare” a demnitarilor români realizată de ”Grupul de la Abu Dhabi”. Și cu arătarea ”pisicii” emirateze partenerului strategic producător al PIRANHA, în vederea ”ajustării” comisionului pentru viitorul lot de transportoare blindate. Pentru că nici măcar o somitate în domeniul industriei de armament ca ”pușculița blondă” Daniela Nicolescu nu își poate închipui cu adevărat că producătorul american MOWAG, care operează sub licența colosului General Dynamics se va da la o parte în favoarea unor subcontractori…

”Regina facebook”…

Ascensiunea familiei Nicolescu spre cele mai înalte culmi ale puterii politice a început prin instalarea tânărului Radu la Cancelaria premierului! După care, la doar trei săptămâni și mama Daniela a fost instalată secretar de stat la Economie.

Cristi Burci cade tot în picioare!

Carierele celor doi bazându-se astfel pe sponsorizările prin care firma familei, Etis Design a asigurat promovarea paginii de facebook a Partidului Național Liberal în timpul campaniei electorale pentru susținerea lui Klaus Iohannis.

Cu Nicoleta Pauliuc se închide cercul la MApN!

”Avem rețeaua lui Ciucă : Nicoleta Pauliuc – generalul Tabarcia” titram ”lovitura” din 14 ianuarie. Atunci când dezvăluiam că influenții ”comisionari” din spatele contractelor cu încredințare directă pentru înzestrarea Armatei Române au un ”as” în mânecă și acolo unde se dau avizele pentru achizițiile mai mari de 100 milioane de euro. Astfel că, încă de la începutul anului avertizam că senatoarea liberală Nicoleta Pauliuc ”nu a renunțat la visul de a fi prima femeie ministru al Apărării”! Vis care acum tocmai ce este pe cale să i se împlinească. Iar cu Pauliuc la Apărare și Nicolescu secretar de stat la Economie, chiar că s-a închis cercul… SURSA: National.ro /Cătălin Tache


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...