Așa o fi?

Așa o fi?

Călin Georgescu deja este nefrecventabil până și pentru unul ca George Simion. Cel care nici măcar nu conștientizează că o nouă ”smardoială” publică îi poate aduce momentan niscai procente în sondaje, dar îl va transforma definitiv într-o relicvă politică, la doar 35 de ani. Astfel că ”ideologul” Claudiu Târziu încearcă să pozeze în ”mintea luminată” a naționalismului românesc. Numai că până și Târziu își joacă – mai degrabă inconștient, decât cu bună știință – doar rolul stabilit de ”Laboratorul” sistemului, LARICS.

Dan Dungaciu și ”Laboratorul” LARICS

Acolo unde Târziu a fost ”cipat” să iasă public cu o halucinantă ”listă scurtă” a potențialilor miniștri susținuți de AUR într-o eventuală intrare la guvernare. Adevărata miză a acestei ”scurgeri controlate” de informații, pe lângă toate celelalte ”no name” prezente pe lista lui Târziu fiind ”punerea pe taraba” politică a lui Dungaciu. Dan Dungaciu! Adică exact produsul ”Laboratorului sistemului”, LARICS! Cel pe care de altfel îl și conduce și de unde își câștigă pâinea cea de toate zilele. Iar dacă după nominalizarea drept ministru de Interne în Guvernul tehnocrat al lui Dacian Cioloș singura structură contrainformativă care mai contează în țara asta a reușit să stopeze, fie și în ultima clipă, desemnarea oficială a acestuia, de această dată misiunea este ceva mai dificilă.

Simion și Târziu se bat care să imite mai mult ”Căpitanul”

Pentru că Dan Dungaciu este aruncat ”pe țeavă” încă de pe acum drept ministru de externe doar pentru ca astfel un posibil contraatac informativ să irosească muniția până la ”împachetarea” sa drept prezidențiabilul AUR!

”Aici sunt banii serviciilor”!

”LARICS, laboratorul unde se fabrică războiul cu Rusia”! Acesta este avertismentul pe care l-am tras în mod repetat cu privire la activitatea operativă a ”falangei” serviciilor din societatea civilă. Așa că haideți să vedem ce oare l-o fi convins pe ideologul curentului naționalist AUR că tocmai Dan Dungaciu este cel mai potrivit să fie propunerea suveraniștilor pentru conducerea Ministerului Afacerilor Externe, cel puțin într-o primă fază: ”Cu puțină vreme înainte de ejectarea din sistem a generalului Florian Coldea, sub auspiciile Academiei Române răsărea o surprinzătoare structură care numai titlu academic nu avea. Este vorba despre Laboratorul pentru Analiza Războiului Informațional și Comunicare strategică – LARICS. Laborator condus de analistul progresist Dan Dungaciu. Cel al cărui vârf de carieră a fost căsătoria cu populara prezentatoare de la PRO TV Moldova, Stela Popa.

Gata, Călin Georgescu a și intrat la apă

Iar alte stranii borne ale mapei gri profesionale ale lui Dan Dungaciu au apărut când acesta a fost la doar un pas să fie numit ministru de Interne în Guvernul tehnocrat de după COLECTIV. Structurile contrainformative repliindu-se în ultima clipă atât pe cetățenia Republicii Moldova deținută de acesta, cât și pe faptul că a fost consilier al președintelui interimar de la Chișinău, Mihai Ghimpu! Alerta contrainformativă asupra omului numit să conducă LABORATORUL unde se fabrică războiul mai mult închipuit decât hibrid cu Federația Rusă fiind bazată și pe alte repere precum faptul că Dungaciu ar fi fost în trecut nu doar bursier al Băncii Mondiale, dar și al controversatei Universități Central Europene. Cea înființată la Budapesta de miliardarul progresist George Soros.

Căsătorit cu vedeta Stela Popa

De asemenea, după ce a fost condeier la „Mișcarea”, o revistă considerată de sorginte legionară, Dan Dungaciu a ajuns și conducător al Editurii Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale – ISPRI. Iar în conducerea LARICS au mai descins și analistul economic Petrișor Peiu, cel care a reușit performanța de a-i fi consilier atât premierului Adrian Năstase, dar și lui Radu Vasile. Dar și reprezentant al statului la conducerea unor companii precum Sidex Galați, Romtelecom, Omniasig sau Electroputere Craiova. Printre liderii LARICS, alături de noul idol al AUR-iștilor regăsindu-se și alți „vânători de spioni ruși” precum foștii miniștri de Externe, Cristian Diaconescu și Sergiu Celac. Primul celebru doar pentru agilitatea de a se feri de scrumierele cu care îl țintea Traian Băsescu spre dimineață iar al doilea pentru că a fost traducătorul lui Nicolae Ceaușescu. Dar și ex-consilierii prezidențiali pe probleme de securitate națională, Iulian Chifu și Dan Dima. Sau analiști care se cred ofițeri de intelligence precum Antonia Colibășanu, Lucian Mândruță sau Cosmin Gușă”.

Băsescu știe ”stăpânii lui Dungaciu”!

Iar la tot acest portret informativ să îl adăugăm și pe cel dezvăluit de către chiar creatorul ”sistemului ticăloșit”. Și dacă nici Traian Băsescu nu mai are ”mirosul” antrenat pentru depistarea ”conservelor securiste”, atunci chiar că AUR are dreptate să îl susțină pe chiar șeful ”Laboratorului Sistemului”, LARICS drept ministru de Externe din umbra guvernului și viitor prezidențiabil.

L-a consiliat pe Mihai Ghimpu să îl pună premier pe Vladimir Plahotniuc

Deci, Băsescu dixit: ” Mai mult decât atât, conserva moscovită Dan Dungaciu afirmă că toate cele peste 150 de consilii locale, unde primarii și consilierii au votat simbolic pentru unirea cu România ar reprezenta o manipulare. Și, ca să vorbesc pe înțelesul tău, dragă conservă moscovită, te-aș întreba cât a costat analiza ta transmisă presei din Republica Moldova prin care jignești un fost președinte al României, umilești sute de mii de unioniști din Republica Moldova, jignești peste 150 de consilii locale, multe ONG-uri unioniste conduse și formate din tineri și desconsideri o muncă uriașă a câtorva politicieni din România și din Republica Moldova pentru ca, mai devreme sau mai târziu, efectele ticălosului Pact Ribbentrop – Molotov să fie anulate prin întregirea țării. ”

Băsescu știe cine se suie pe ”piramida AUR”!

La care se adugă următorul P.S. al agențiilor internaționale de presă: ” Președintele îi adresează un apropo umilitor legat de faptul că însuși Dungaciu l-a consiliat pe Mihai Ghimpu să semneze scrisoarea adresată lui Nicolae Timofti în 2016, în care îl propunea pe Vladimir Plahotniuc prim – ministru. În plus, „stăpânii lui Dungaciu”, proprietari de televiziuni cu gușe, care îl televizează cu toate inepțiile pe care le debitează ca analist politic, au mâncat bine din mâna lui Plahotniuc”.

SURSA: National.ro /Cătălin Tache


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro