Așa o fi?

Așa o fi?

Anunț important făcut de ruși. Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, susține că trupele pe care le conduce au prins „un pește mare” care încerca să fugă din Azovstal! Toate indiciile duc spre un general din America de Nord!

Este vorba despre generalul (r) canadian Trevor Kadier, care se ascunde în uzina Azovstal din Mariupol. El ar fi fost luat prizonier de trupele ruse și dus deja la Moscova, „cadou pentru Putin”, zic cecenii.

Kadier, prins când încerca să scape printr-o canalizare!

Generalul canadian ar fi fost capturat în timp ce încerca să scape din combinat printr-o canalizare.

AM PRINS UN PEȘTE MARE CARE ÎNCERCA SĂ EVADEZE DIN FABRICA AZOVSTAL ȘI L-AM TRIMIS MARELUI PESCAR VLADIMIR PUTIN, CADOU PENTRU EID AL-FITR (N.R. SĂRBĂTORE MUSULMANĂ CARE MARCHEAZĂ SFÂRȘITUL RAMADANULUI). MAI SUNT O MULȚIME DE PEȘTI OCCIDENTALI ȘI CU EI 4 FOARTE MARI ȘI FOARTE IMPORTANȚI DIN CLASA «RECHINILOR»” – RAMZAN AHMATOVICI KADÎROV.

Pentru Occident, capturarea unui general străin, și chiar dintr-o țară membră NATO, este un eveniment foarte grav.

Ce făcea Trevor Kadier la Azovstal

Capturarea generalului canadian este o lovitură foarte grea dată Occidentului de ruși.

Se pare că Trevor Kadier era responsabilul unui laborator biologic care lucra cu viruși extrem de periculoși, cum ar fi Ebola sau Nipah (un paramixovirus transportat de lilieci în Asia de Sud și de Sud-Est, care poate provoca boli, inclusiv encefalită care pune viața în pericol, la oameni și porci).

Potrivit unor rapoarte, generalul era responsabil de biolaboratorul nr. 1, unde 18 oameni lucrau cu viruși mortali.

Trevor Kadier

Trevor Kadier, general acuzat de hărțuire sexuală

Trevor Kadier ar fi trebuit să preia comanda Forțelor Terestre canadiene în septembrie anul trecut. Totuși, întrucât unul dintre foștii angajați l-a acuzat de violență, numirea nu a avut loc. De asemenea, o fostă iubită l-a acuzat de hărțuire sexuală în 1994.

La scurt timp după aceea, Kadier a demisionat din funcție, s-a retras din serviciul militar și, după un timp, a ajuns în Ucraina, unde a devenit șeful biolaboratorului de la Azovstal.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…