Așa o fi?

Așa o fi?

Nici nu a apucat bine Laura Codruța Kovesi să își ”flexeze” mușchii de procuror șef al EPPO, că rămășițele altădată teribilei mașinării de propagandă anticorupție s-au și reactivat. Astfel că, la doar câteva zile după ce se anunța cu surle și trâmbițe că ”Zeița Cătușelor” i-a luat urma afaceristului sistemului, Cătălin Hideg, DNA a și sărit cu comunicatul aferent trimiterii în judecată!

Kovesi, pe urmele lui Raed

Din care însă – spre deosebire de opinia publică de la noi care a alunecat din nou ”pe fenta” propagandei care încă speră ca Laura Codruța Kovesi să ajungă prima femeie președinte a României – inițiaților sistemului le-a trezit interesul doar ultimul paragraf al comunicatului oficial al Direcției Naționale Anticorupție. Cel prin care se anunță cât se poate de sec că ” suspectei HOHAN (fostă Diaconescu) Mădălina Ioana i s-a adus la cunoștință calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală”.

Nu Hildeg este ”peștele cel mare”!

”Diagnosticul” fiind că, dacă din acest moment cumva ”strănută” consiliera de achiziții de la ONAC, instant ”răcește” și secretarul de stat Raed Arafat… Prietenii știu de ce!

”SMURD-ul lui Soros, combinat de Raed cu ONAC-ul UDMR”!

Astfel titram ”lovitura” din urmă cun un an. Atunci când dezvăluiam ”legăturile primejdioase” din domeniul achizițiilor medicale, dintre Raed Arafat și conducerea ONAC. Legături întreținute prin intermediul unui angajat ONAC… Un consilier de la Achiziții… Așa că inculparea afaceristului Cătălin Hildeg nu este nici pe departe ”captura peștelui cel mare”, cum lasă să se înțeleagă DNA… SURSA: National.ro /Cătălin Tache



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...