ASASINAT Cei doi bărbaţi găsiţi împuşcaţi pe un câmp din apropiere de Târgovişte ar fi fost ucişi de persoane prinse la braconaj

Doi bărbaţi au fost găsiţi împuşcaţi, joi seară, pe un câmp din apropierea municipiului Târgovişte, iar principala ipoteză a anchetatorilor este cea a unui dublu asasinat. Unul dintre bărbaţi era consilier local în comuna Răzvad, iar viceprimarul localităţii afirmă că, cel mai probabil, cei doi au fost împuşcaţi de persoane prinse la braconaj.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, un trecător a sunat, joi seară, la numărul 112 şi a anunţat că a descoperit cadavrele a doi bărbaţi pe un câmp, în apropierea municipiului Târgovişte.

Bărbaţii aveau 40 şi 49 de ani.

Conform procurorului de caz, a fost deschis dosar penal pentru omor calificat, principala ipoteză fiind cea a unui dublu asasinat.

Procurorul a precizat că cercetările la faţa locului, oprite din cauza întunericului, vor fi reluate vineri dimineaţă.

Unul dintre bărbaţi, cel în vârstă de 49 de ani, Gheorghe Ifrim, era consilier local UNPR în comuna Răzvad.

Viceprimarul localităţii, Ionela Şerban, a declarat că bărbatul se afla pe câmp împreună cu un alt localnic pentru a culege varză. Ea a spus că, potrivit familiei bărbatului, acesta şi-a sunat un prieten, iar în timp ce vorbeau consilierul a strigat către persoane pe care le prinsese la braconaj, ameninţându-le că va anunţa Poliţia. În acel moment, s-au auzit împuşcături, a mai spus, la Antena 3, viceprimarul din Răzvad.

"Presupun că îi cunoşteau pe cei care făceau braconaj şi de aceea au fost omorâţi", a adăugat viceprimarul din Răzvad, care a precizat că victimele au fost împuşcate în cap şi în abdomen.

Gazeta Dâmboviței: Ultimele clipe ale bărbaților uciși pe câmp! Unul a încercat să scape și a fost împușcat în spate

Bărbații uciși pe câmpul de la Târgoviște erau la cules de varză, pe terenurile cultivate de una dintre victime, consilierul local UNPR Răzvad, Gheorghe Ifrim. Cei doi transportaseră o parte din producție către un punct de vânzare din județ, iar la momentul omorului tăiau varză și conopidă pentru încă un transport.

Apropiații consilierului susțin că un prieten l-ar fi sunat și ar fi fost martor indirect la omor. Bărbatul povestește că a auzit, în timp ce vorbea la telefon cu Ifrim, focuri de armă și pe victimă în timp ce se certa cu cineva. Apoi a auzit alte focuri, o persoană țipând și un alt foc de armă.

Anumite surse au precizat publicației noastre că Gheorghe Ifrim are răni mortale, prin împușcare, în zona abdomenului și a feței. Se pare că ar fi vorba de alice de dimensiuni diferite, cee ce ar sugera o armă cu două țevi. Ion Neagu, angajatul acestuia, ar fi împușcat în spate cu un foc grupat care l-a eviscerat. Bărbatul s-ar fi târât cu ultimele puteri, încercând să scape.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / În PSD se vorbește despre iminenta punere sub acuzare a lui Dragnea, Carmen Dan și Dăncilă în Dosar…

2 Orban chiar este un om modest. Două momente

3 Document / Trebuie să fii idiot să crezi așa ceva! Cum ar fi ajuns înregistrarea compromițătoare cu foștii procu…

4 Harta spionilor ruși infiltrați în Europa. Țările în care au activat rețele întregi de agenți ai Moscovei

5 Info / Guvernul va schimba vineri 8 prefecți

recomandări

Te ia DNA: Cristian Poteras

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Faceți cunoștință cu Grumpy cat japoneză, care e chiar mai grumpy decât originala