Ashleigh Barty, viața de după tenis: Australianca a devenit mamă pentru prima oară

Ashleigh Barty, viața de după tenis: Australianca a devenit mamă pentru prima oară

Australianca Ashleigh Barty a devenit pentru prima oară mamă! Ea a născut un băiat pe care-l va chema Hayden, scrie DPA. Barty (27 ani) şi soţul ei, Garry Kissick, au făcut anunţul marţi, pe Instagram: "Băiatul nostru frumos. Bine ai venit pe această lume, Hayden!", au scris aceştia.

Printre comentariile postate rapid la anunţ a fost şi cel al Victoriei Azarenka, care şi ea este mamă, iar în prezent evoluează la turneul de Mare Şlem de la Wimbledon. "Felicitări, mămico! Toate cele bune!", a scris Azarenka.

Barty a primit mesaje de felicitare şi de la organizatorii turneelor de Mare Şlem de la Wimbledon şi Australian Open. "Un viitor campion la Wimbledon? Felicitări", au menţionat organizatorii competiţiei de pe iarba londoneză. În timp ce cei de la Australian Open au menţionat: "Cel mai mare triumf! Felicitări!".

Barty a câştigat la Roland Garros în 2019, Wimbledon-ul în 2021 şi Australian Open în 2022, retrăgându-se în martie 2022, când era numărul 1 WTA.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?