Asistentă, în bikini şi sutien în faţa pacienţilor infectaţi cu COVID-19: „Cu aşa corp se putea şi goală”

Asistentă, în bikini şi sutien în faţa pacienţilor infectaţi cu COVID-19: „Cu aşa corp se putea şi goală”

O asistentă medicală dintr-un spital de boli infecţioase din regiunea Tula, Federaţia Rusă, a fost surprinsă în timp ce îngrijeşte bolnavii de COVID-19 în costum de protecţie transparent, îmbrăcat deasupra lenjeriei intime.

Fotografia (mai jos) a fost făcută chiar de unul dintre pacienţi, care susţine că asistenta a recurs la agest gest din cauză că îi este foarte cald în costum de protecţie.

La rândul ei, asistenta medicală a spus că nu şi-a dat seama că totul este atât de transparent, încât i se va vedea lenjeria intimă.  Newstula.ru scrie că pacienţii nu aveau nimic împotriva modului în care era echipată femeia. Nu de aceeaşi părere a fost şi Ministerul regional al Sănătăţii, care a atenţionat asistenta medicală că autorităţile nu tolerează asemenea atitudine.

În cele din urmă, femeia s-a ales doar cu o avertizare disciplinară.

Newstula.ru  mai menţionează că pe reţelele de socializare au început mai multe dezbateri pe acest subiect, iar majoritatea bărbaţilor ar fi afirmat că sprijină gestul asistentei medicale, în timp ce femeile au condamnat modul în care s-a afişat asistenta în faţa pacienţilor.

„Iată cui trebuie de majorat salariile”, „A fost avertizată din invidie. Ea nu a încălcat nimic”, „Bravo! Important pacienţili să se simtă bine”, „Cu aşa corp se puteate şi goală. Bravo! Ai ridicat dispoziţia pacienţilor”, au fost unele din comentariile internauţilor ruşi.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...