Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Asociaţia Colectiv GTG 3010: Referirile emoţionale la cazul Colectiv, conotate politic, sunt de natură să jignească

Asociaţia Colectiv GTG 3010 îi cere ministrului Muncii şi Justiţiei Sociale, Lia Olguţa Vasilescu, să prezinte probe care să susţină acuzaţiile conform cărora incendiul din clubul Colectiv ar fi fost provocat de o mână criminală sau să recunoască public faptul că se foloseşte de tragedia din 30 octombrie în scop politic.

"Asociaţia Colectiv GTG 3010 protestează faţă de afirmaţiile ministrului Muncii şi Justiţiei Sociale, Lia Olguţa Vasilescu, care, pe 17 mai, a declarat public faptul că incendiul din clubul Colectiv din 30 octombrie 2015 ar fi fost provocat de o mână criminală. Solicităm reprezentantului Guvernului României să prezinte probe care să susţină aceste acuzaţii sau să recunoască public faptul că se foloseşte de tragedia din 30 octombrie în scop politic", se arată într-un comunicat semnat de preşedintele asociaţiei, Eugen Iancu.

Potrivit aceleiaşi surse, referirile emoţionale la cazul Colectiv, conotate politic, sunt de natură să amplifice suferinţa familiilor celor morţi şi răniţi în incendiu.

"Considerăm că a fost depăşită limita bunului simţ de către politicieni, în lupta lor continuă pentru acumularea de capital electoral. Respingem orice conexiune politică şi orice tip de propagandă electorală, indiferent de modalitatea prin care se transmite aceasta. Referirile emoţionale la cazul Colectiv, conotate politic, sunt de natură să jignească şi să amplifice periodic suferinţa familiilor celor morţi şi răniţi în tragicul incendiu din data de 30 octombrie 2015", se menţionează în comunicat.

Asociaţia Colectiv mai atrage atenţia asupra: utilizării şi speculării denaturate a tragicului eveniment "provocat de corupţie", mascării adevărului despre sistemul medical precar şi tergiversării soluţionării dosarelor Colectiv înaintate instanţei.

"Vrem ca justiţia română să fie independentă de politicieni, iar cei vinovaţi să plătească! Solicităm încetarea oricărui abuz la adresa victimelor din clubul Colectiv!", a precizat aceeaşi sursă. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 HOPA! Ce bănuieli are Denise Rifai? „Haideți la baie, domnule Dragnea! Să vedem ce-mi arătați! O luăm și pe Ir…

2 ALERTĂ Andrei Caramitru, dezvăluiri-ȘOC despre Sebastian Ghiță!

3 Găuretul PSD lovește iar! Ne mirăm că nu avem autostrăzi dacă decizia o iau asemenea personaje? Asta este cons…

4 VIDEO Deranj mare la PSD! Ieșirea dementă a lui Dragnea a fost văzută de milioane de români! Cu ură!

5 ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte după gestul de jigodism al lui Dragnea: Mizeria asta umană vreți …

recomandări

Te ia DNA: Chiru Cristian Florin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake