Asociația Colectiv protestează față de candidatura lui Cristian Popescu Piedone

Asociația Colectiv GTG 3010 protestează față de candidatura lui Cristian Popescu Piedone pentru un nou mandat la funcția de primar al sectorului 4, menționând că acesta nu mai poate executa o funcție prin care "să fie responsabil de siguranța zilnică a unui număr atât de mare de cetățeni".

Sursa foto: Asociatia Colectiv GTG 3010 / Facebook.com

"Având în vedere că demisia sa din funcția de primar a avut loc pe fondul dramei petrecute la Clubul Colectiv, respectiv una dintre cele mai mari catastrofe cu aflux masiv de arși din istoria nu doar națională, ci și internațională recentă, nu credem că domnia sa mai poate executa o funcție prin care să fie responsabil de siguranța zilnică a unui număr atât de mare de cetățeni cum este cazul sectorului 4 al Capitalei", se precizează pe pagina de Facebook a Asociației.

Potrivit Asociației Colectiv GTG 3010, un candidat pentru funcția de primar trebuie să fie o persoană asupra căreia "să nu planeze nicio umbră legată de conduita sa morală".

"Un candidat pentru funcția de primar în această perioadă, post-Colectiv, trebuie să fie o persoană asupra căreia să nu planeze nicio umbră legată de conduita sa morală, civică și, mai ales, o persoană care să nu lezeze prin candidatura sa memoria celor 64 de victime ale incendiului. Și nici să adâncească și mai tare suferința supraviețuitorilor sau a familiilor, prietenilor, apropiaților celor care au avut de suferit în urma acestei tragedii", menționează sursa citată.

Cristian Popescu Piedone și-a depus candidatura, miercuri, pentru un nou mandat de primar al sectorului 4.

"Astăzi am făcut un pas care nu mi-a fost ușor: mi-am depus candidatura pentru Primăria sectorului 4. Singurii care au fost prezenți alături de mine au fost copiii mei: Ana și Vlad, pentru că familia mi-a oferit sprijinul de care aveam nevoie și mi-a dat curajul de a merge mai departe", a scris Piedone, pe pagina sa de Facebook.

AGERPRES/(AS — autor: Mirela Bărbulescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ce nerușinare! Dăncilă, către participanţii la o întrunire electorală: „Spuneţi-le la toţi că trebuie să ne lu…

2 Așa arată soția premierului desemnat

3 PSD e Mafia! Guvernul vrea s-o trimită consul la Salonic pe deputata PSD Andreea Cosma, condamnată în primă in…

4 Înregistrări Newsweek România: Candidata lui Voiculescu amenință plângând că va ieși din campanie / Colaboratori…

5 Ipoteză incredibilă! Viorica Dăncilă ar fi cea pe care paznicii de la Casa Albă au confundat-o cu Floricica Da…

recomandări

Te ia DNA: Valentin Constantin Bretfelean

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când o rachetă lovește 45 de straturi de geam antiglonț