Asociația Colectiv protestează față de candidatura lui Cristian Popescu Piedone

Asociația Colectiv GTG 3010 protestează față de candidatura lui Cristian Popescu Piedone pentru un nou mandat la funcția de primar al sectorului 4, menționând că acesta nu mai poate executa o funcție prin care "să fie responsabil de siguranța zilnică a unui număr atât de mare de cetățeni".

Sursa foto: Asociatia Colectiv GTG 3010 / Facebook.com

"Având în vedere că demisia sa din funcția de primar a avut loc pe fondul dramei petrecute la Clubul Colectiv, respectiv una dintre cele mai mari catastrofe cu aflux masiv de arși din istoria nu doar națională, ci și internațională recentă, nu credem că domnia sa mai poate executa o funcție prin care să fie responsabil de siguranța zilnică a unui număr atât de mare de cetățeni cum este cazul sectorului 4 al Capitalei", se precizează pe pagina de Facebook a Asociației.

Potrivit Asociației Colectiv GTG 3010, un candidat pentru funcția de primar trebuie să fie o persoană asupra căreia "să nu planeze nicio umbră legată de conduita sa morală".

"Un candidat pentru funcția de primar în această perioadă, post-Colectiv, trebuie să fie o persoană asupra căreia să nu planeze nicio umbră legată de conduita sa morală, civică și, mai ales, o persoană care să nu lezeze prin candidatura sa memoria celor 64 de victime ale incendiului. Și nici să adâncească și mai tare suferința supraviețuitorilor sau a familiilor, prietenilor, apropiaților celor care au avut de suferit în urma acestei tragedii", menționează sursa citată.

Cristian Popescu Piedone și-a depus candidatura, miercuri, pentru un nou mandat de primar al sectorului 4.

"Astăzi am făcut un pas care nu mi-a fost ușor: mi-am depus candidatura pentru Primăria sectorului 4. Singurii care au fost prezenți alături de mine au fost copiii mei: Ana și Vlad, pentru că familia mi-a oferit sprijinul de care aveam nevoie și mi-a dat curajul de a merge mai departe", a scris Piedone, pe pagina sa de Facebook.

AGERPRES/(AS — autor: Mirela Bărbulescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cine este femeia ucisă în bătaie la marginea Bacăului. Criminalul este de negăsit, după ce a anunţat că se sin…

2 ALERTĂ / Parchetul General anchetează felul în care mii de ruși și ucraineni au devenit cetățeni români fără să …

3 CULISELE alegerii procurorilor din fruntea marilor parchete

4 Cristina Guseth, atac șocant la ministrul Justiției: Predoiu este un parvenit, ca mulţi alţii, un om fără nici…

5 Care sunt simptomele coronavirusului din China? Seamănă foarte mult cu gripa, iar medicii spun că, dacă vor ex…

recomandări

Te ia DNA: Sorin Oprescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum drona asta zboară cu super viteză prin clădiri abandonate