Asta a făcut 60.000 de euro din vânzarea colanților purtați...

Asta a făcut 60.000 de euro din vânzarea colanților purtați...

Lizzy Groombridge, o tânără de 27 de ani, mamă a trei copii, face bani din vânzarea ciorapilor și colanților pe care îi poartă.
Criza locurilor de muncă generată de pandemia de Covid-19 a împins-o pe Lizzy Groombridge spre platforma de conținut pentru adulți OnlyFans. O sursă frumoasă de venit, și-a spus Lizzy, însă curând avea să afle că e loc de creștere.

După ce a câștigat notorietate și un număr impresionant de abonați în online datorită fotografiilor sale sexy, tânăra a fost asaltată de cereri neobișnuite de la admiratorii ei. Mulți i-au cerut să le vândă colanții și ciorapii pe care îi poartă în aparițiile ei incitante.

Așa a reușit să obțină 60.000 de euro din vânzarea pieselor sale vestimentare. Acum, tânăra își înnoiește săptămânal colecția de colanți, pentru a face față cererii crescute. O pereche costă circa 55 de euro, prin urmare ea a vândut, în cele 18 luni de la lansarea „afacerii”, nu mai puțin de 1.090 de perechi de colanți.

Îmi place și nu-mi pasă ce cred ceilalți. Părerile lor nu-mi plătesc facturile. Ideea mi-a venit după ce oamenii au început să mă abordeze pe TikTok”, a declarat Lizzy Groombridge, conform Daily Mirror .

Tânăra, care are trei copii, a devenit un soi de celebritate în comitatul Cornwall. Este recunoscută pe stradă datorită postărilor ei de pe rețelele sociale.

Fotografii: @ lizzylonglegs27


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…