„Ăsta e primul care va defecta”/Lavrov, cu tricou Basquiat și accesorii din „decadentul” occident...

„Ăsta e primul care va defecta”/Lavrov, cu tricou Basquiat și accesorii din „decadentul” occident...

Ironii pe retelele de socializare dupa ce ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a aparut luni imbracat cu un tricou produs in SUA si avand alaturi accesorii occidentale.

„Serghei Lavrov luand o pauza de la razboiul Rusiei impotriva depravarii occidentale, imbracand un tricou cu Basquiat, este perfect. Basquiat a fost un artist negru homosexual si anticolonialist. Exact genul de om care ar iubi razboiul lui Serghei”, a comentat ironic un utilizator de Twitter.

Un altul a anuntat ca Lavrov ca fi primul care va defecta in Occident.

Aceasta imagine a fost distribuita de insusi Lavrov dupa ce autoritatile din Indonezia au anuntat ca ministrul rus de externe al Rusiei a fost transportat la spital dupa ce a sosit la summitul G20 de la Bali.

Trei oficiali guvernamentali si medicali indonezieni au declarat ca acesta este tratat in Bali, anunta Sky News si Associated Press. Doi au spus ca Lavrov este tratat pentru o afectiune cardiaca.

Oficialii au spus ca acesta a fost dus la spitalul Sanglah din capitala provinciei, Denpasar, dar spitalul nu a facut comentarii.

Ministerul rus de Externe a respins aceste informatii ca fiind „stiri false”. Purtatorul de cuvant, Maria Zaharova, a publicat o inregistrare video pentru a demonstra ca Lavrov nu are nimic: „Asta, desigur, este culmea facaturii”.

SURSA: aktual24.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro