Asta e România pe care ne-o dorim, oameni buni?

Asta e România pe care ne-o dorim, oameni buni?

Senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă nu se jenează să-și afișeze legăturile cu Rusia, aceasta numărându-se printre oaspeții recepției organizate, vineri, de Ambasada Rusiei la București,cu ocazia Zilei Diplomatului Rus.

Deși n-a împărtășit momentul cu următorii săi de pe rețele de socializare, cum obișnuiește să facă, Șoșoarcă a pozat alături de oficiali ruși, imaginea (foto sus), fiind postată ulterior pe contul Ambasadei Rusiei.

În cadrul acestei recepții a existat și o dare de seamă, din partea ambasadorului rus, pe tema așa zisei „operațiune militară speciale” pe care Rusia o menține în Ucraina de un an de zile.

sursa foto: Ambasada Rusiei la Bucuresti

Potrivit informării Ambasadei Rusiei la București, la recepția organizată vineri au fost prezenți „reprezentanți ai corpului diplomatic, ai Parlamentului României, ai mai multor agenții guvernamentale, medii de afaceri, mass-media, ONG-uri, oameni de știință și de cultură, precum și compatrioți”.

Gazda evenimentului a fost ambasadorul Valery Kuzmin.

Și dacă tot se celebra „diplomația rusă”, a fost desfășurată și o expoziție de fotografie din războiul pe care Rusia îl întreține în Rusia, mai precis imagini din regiunile Donbas, Zaporojie și Herson. De asemenea, au fost postate și imagini dedicate „aniversării a 210 de ani de la Victoria în Războiul Patriotic”.

Ambasadorul Kuzmin a lăudat „rezultatele anului diplomatic trecut”, vorbind și despre o așa zisă „evoluție” a situației socio-economice din Rusia.

Sursa: Ambasada Rusiei la Bucuresti Sursa foto: Ambasada Rusiei la Bucuresti


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...