Ăsta era cămătar, columbofil și fost șef de rețea de prostituție/Cum a murit interlopul Cascadoru, un apropiat al lui Nuțu Cămătaru

Ăsta era cămătar, columbofil și fost șef de rețea de prostituție/Cum a murit interlopul Cascadoru, un apropiat al lui Nuțu Cămătaru

Daniel Dvidoiu, zis Cascadoru, era un cunoscut cămătar, dar și un columbofil înrăit. El era și un aprpiat al lui Nuțu Cămătaru în compania căruia fusese văzut de mai multe ori.

Cascadoru a avut probleme cu legea în 2009, atunci când a fost căutat de poliţie într-un dosar pentru „violare de domiciliu în formă agravantă”, fiindu-i percheziţionată locuinţa din Lereşti de către polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Câmpulung şi de la DPIR.

Dan le Cascadeur

În 2012, a fost reţinut de poliţiştii români şi francezi în baza unui mandat european de arestare emis de Curtea de Apel din Aix – en – Provence, Tribunalul de Mare Instanţă din Nice, fiind acuzat că ar fi obligat mai multe tinere să se prostitueze la Nice.

Potrivit informațiilor apărute, la acea vreme, în ziarele din Franța, şeful reţelei de circa 30 de prostituate ce activau pe o stradă întreagă din Nisa era „Dan le Cascadeur”.

Davidoiu era un apropiat al lui Nuţu Cămătaru, în compania căruia a fost văzut de mai multe ori la Câmpulung, dar și al altor interlopi celebri din țară.

Saturație scăzută de oxigen

Dan Dvidoiu a avut probleme pulmonare, iar în momentul în care a ajuns la spital avea o saturație a oxigenului la 50 %, astfel că nu a mai putut fi salvat. Se pare însă că interlopul nu a murit din cauza COVID 19, conform Curier.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…