Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

Cele mai chinuite alegeri locale din România încă nu s-au încheiat, deși de la ziua votului a trecut o lună întreagă plină de gafe și erori impardonabile comise de echipa președintelui AEP Constantin Mitulețu-Buică (foto centru), și iată că, în loc de sancțiuni sau chiar demiteri, aflăm cu stupoare că s-au dat … sute de recompense: insigne, medalii și premii de excelență, dezvăluie  SpotMedia.ro .

Recompensele au fost acordate prin mai multe ordine semnate miercuri de însuși președintele AEP, cu prilejul Zilei Autorității Electorale Permanente, instituită anul trecut pentru data de 29 octombrie.

 

Mai mult, 372 de angajați ai AEP, cu funcții mai mari sau mai mici, au primit ”premiul de excelență și insigna Autorității Electorale Permanente”, tot pentru ”realizări de excepție”, conform Ordinului 709 din aceeași dată.

Constantin Mitulețu-Buică nu figurează printre cei premiați de președintele AEP, în schimb, surpriză! Pe această ultimă listă se află, la poziția 129, o vedetă din domeniul … artistic.

O surpriză muzicală: De la ”Crazy love” la AEP

Este vorba despre  Alina Șleahtițkaia , cunoscută sub numele de scenă  Kaiia , care a făcut  vâlvă în presa mondenă  în urmă cu mai mulți ani, inclusiv printr-un  scandal , și care a devenit cunoscută pentru melodia ”Crazy love”.

 
 
 
View this post on Instagram

Late night???????? #shooting #single #burn #soon

A post shared by ???????????????????? (@thekaiia) on Sep 3, 2016 at 3:31pm PDT

  

Foto: Facebook / OfficialKaiia (3 septembrie 2020)

Născută în Ucraina, absolventă de jurnalism și pasionată de acest domeniu, după cum declara într-un  interviu acordat în 2013 pentru Ziare.com , Alina Șleahtițkaia s-a angajat în 16 mai 2019 drept … consilier chiar la cabinetul președintelui AEP, Constantin Mitulețu-Buică.

Foto: site AEP/Constantin Mitulețu-Buică

Conform  declarațiilor de avere  și  de interese  postate pe site-ul AEP, Alina Șleahtițkaia a urcat pas cu pas treptele afirmării în AEP, devenind în foarte scurt timp consultant parlamentar și chiar șef serviciu.

Această avansare fulgerătoare s-a putut întâmpla pentru că domnul Buică a aprobat prin Ordinul 254/25.02.2020 ca el să poată face derogări de la regulile de vechime aprobate de el însuși!

Sursa: site AEP /  Declarații de avere

De asemenea, Alina Șleahtițkaia figurează și pe lista angajaților AEP care își vor desfășura activitatea în aparatul tehnic auxiliar al BEC pentru alegerile parlamentare din decembrie 2020, conform Ordinului 680/15.10.2020 semnat tot de președintele Mitulețu-Buică:

Jobul permanent de la AEP (adică implicit rolul de ”consultant parlamentar”) nu a oprit-o, însă, pe Kaiia să posteze în continuare pe Internet imagini fierbinți cu ea în diverse ipostaze provocatoare.

 



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...