Asta este CONTORSIONISTA lui Tudose. A luat-o cu el în China, în 2015

Asta este CONTORSIONISTA lui Tudose. A luat-o cu el în China, în 2015

Asta este contorsionista lui Tudose. A luat-o cu el în China, în 2015. In ultimii ani, presa a alocat spatii ample ascensiunii rapide de care a avut parte frumoasa Catalina Ene, considerata una dintre „protejatele” lui Mihai Tudose.

Catalina Sorina Ene (27 de ani) este o tanara sexy din Braila care s-a remarcat pentru prima data acum 6 ani, in emisiunea concurs "Burlacul", cand a fost eliminata inca din primele faze. Potrivit presei locale, insa, Catalina  este insa una dintre "protejatele" lui Mihai Tudose (50 de ani), proaspat învestit prim ministru de catre presedintele Klaus Iohannis, dezvăluie Stirilekanald.ro.

In doua randuri ministru al economiei, Tudose a fost insotit in toamna lui 2015 de frumoasa Catalina chiar si in China, cu prilejul unei vizite oficiale de lucru a unor demnitari de la Bucuresti. Catalina nu s-a dus insa pana in China din postura de vedeta tabloida, ci ca "angajată specialistă la Direcţia Guvernanţă Corporativă din Transelectrica", o societate de stat aflata in directa subordonare a ministerului economiei, unde Tudose era ministru!

Chiar daca acum pozeaza mult mai sobru decat pe vremuri, Catalina a realizat in 2015 un pictorial foarte sexy, aratandu-si formele evidentiate de o rochie rosie si de un cadru natural superb. De mentionat ar fi si faptul ca atunci cand a concurat in emisiunea "Burlacul", in 2011, Catalina Ene a marturisit ca ii plac lectura, calatoriile si fotografia, dar si ca e maestra in...contorsionism! 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Apar bănișorii și la Drulă? De unde sunt, tati, milioanele?

3 ULTIMA ORĂ Invazia Rusiei în Ucraina este iminentă

4 Ea este „Kim Kardashian de Vietnam”, Consul Onorific al României / Stă într-un palat cu 25 de etaje, placat cu a…

5 Marea păcăleală / Cât ficat conțin de fapt conservele de pate