Ăsta este eurodeputatul ungur care a fugit pe geam la orgia sexuală de la Bruxelles și a rămas blocat. E din partidul lui Orban și a demisionat

Ăsta este eurodeputatul ungur care a fugit pe geam la orgia sexuală de la Bruxelles și a rămas blocat. E din partidul lui Orban și a demisionat

József Szájer a admis, marți după-amiază, într-o declarație, că a participat la petrecerea din Bruxelles, întreruptă de poliție, relatează  telex.hu .

Acesta spune că nu a consumat droguri și își exprimă regretul că nu a respectat măsurile de protecție împotriva pandemiei.

Declarația lui József Szájer:

„There was a newspaper in the Belgian press today about a house party in Brussels on Friday, where I was present.

I didn’t use drugs, I offered to the police on the spot to have an official test done, but they didn’t. Police said an ecstasy pill was found. It’s not mine, I don’t know who placed it and how. I made a statement to the police about this.

I am sorry that I have violated the rules of assembly, it was irresponsible on my part, I will take the penalties for that. ”

Poliția din Bruxelles a întrerupt vineri seară o orgie ce avea loc într-un bar din centrul capitalei belgiene, pe motiv că numărul participanților – 25 – era cu mult mai mare față de numărul maxim de persoane ce pot participa la evenimente private în pandemie, adică 4, transmit publicațiile  La Derniere Heure  și  7sur7 .

Printre participanții la eveniment se număra și un europarlamentar, a cărui identitate nu a fost făcută publică. Acesta ar fi încercat să fugă pe acoperiș, iar când a fost interpelat de polițiști a invocat imunitatea diplomatică, potrivit surselor citate.

 

Alături de europarlamentar au mai participat și câțiva diplomați. La fața locului, poliția a găsit și droguri, potrivit unor surse din poliție.

Toate persoanele au dat declarații și au fost lăsate în libertate de autorități.

Informația a fost anunțată inițial de cotidianul  Dernière Heure  și confirmată ulterior de Sarah Durant, purtător de cuvânt al parchetului din Bruxelles.

Parchetul nu a dorit să comenteze aspecte legate de circumstanțele petrecerii sau de persoanele prezente.

Poliția a pătruns vineri seara într-un local situat deasupra unui bar, pe rue des Pierres, unde participanții consumau alcool și stupefiante, potrivit DH.

În momentul intervenției poliției, mai multe persoane erau dezbrăcate, arată DH, iar una dintre ele a încercat să fugă pe o fereastră, dar a rămas blocată și s-a rănit. DH precizează că persoana care a încercat să fugă era un deputat european dintr-o altă țară. Acesta a invocat imunitatea parlamentară ceea ce a antrenat intervenția, în plină noapte, a ministrului belgian al Afacerilor Externe. Cu toate acestea, imunitatea diplomatică nu poate fi invocată în caz de flagrant delict.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale