Asta este nevasta lui Pieleanu. Ia peste 5000 de euro lunar de la Curtea de Conturi, unde a ajuns la propunerea partidului lui Voiculescu

Asta este nevasta lui Pieleanu. Ia peste 5000 de euro lunar de la Curtea de Conturi, unde a ajuns la propunerea partidului lui Voiculescu

Asta este nevasta lui Pieleanu. Ia peste 5000 de euro lunar de la Curtea de Conturi, unde a ajuns la propunerea partidului lui Voiculescu. O cheamă Ileana Manuela Pieleanu.

Propusă de Partidul Conservator

În 2014, publicația Adevarul descria modul în care a fost angajată Ileana Pieleanu la Curtea de Conturi: „Ceilalţi patru candidaţi validaţi la Curtea de Conturi sunt fostul senator social-democrat Cosmin Nicula, Dan Firţescu – ambii susţinuţi de PSD, Dezsi Attila (UDMR) şi Ileana Manuela Pieleanu (PC).

Manuela Ileana Pieleanu, comisar-şef la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, susţinută de PC, este un alt consilier de conturi a cărui experienţă profesională nu se poate asocia în niciun chip cu activitatea Curţii de Conturi. Ea este soţia mult mai cunoscutului Marius Pieleanu, a cărui societate, Avangarde, face sondaje de opinie pentru PC şi PSD.

Pieleanu este un apropiat al conservatorilor şi frecvent comentator la Antena 3. Potrivit unor surse, serviciile aduse de soţ conservatorilor au propulsat-o pe Manuela Pieleanu în fotoliul de consilier”, scria  Adevarul .  



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina