Asta s-a născut cu o pu...ă în creier!

Asta s-a născut cu o pu...ă în creier!

Tina Gonzales, în vârstă de 26 de ani, gardian la o închisoare din SUA, a fost arestată pe 1 mai 2020, după ce mai mulți deținuți și gardieni au acuzat-o că se iubește cu unul dintre pușcăriași. Mai mult decât atât, se pare că femeia întreținea relații sexuale cu partenerul ei chiar în fața altor persoane întemnițate.

Procesul Tinei Gonzales s-a încheiat zilele trecute, iar detaliile care au ieșit acum la iveală sunt de-a dreptul șocante: gardian la închisoarea din Fresno (California - SUA), în perioada 2016-2019, femeia își decupase special uniforma pentru a-i fi mai ușor să întrețină relații intime cu pușcăriașul. Ba chiar, la un moment dat, a făcut sex cu acesta în timp ce alți 11 deținuți se uitau la ei!

„Am văzut lucruri dezgustătoare în cei 26 de ani de serviciu, dar nu am auzit de un astfel de comportament deviant. A depus un jurământ pe care l-a trădat și a pus în pericol viața colegilor săi”, a spus Steve McComas, fostul șef al tinerei, care a numit-o pe aceasta „depravată”.

Tina Gonzales avea mare grijă de iubitul ei și chiar i-a furnizat lame de ras, sticle de alcool sau un telefon mobil și îl anunța de fiecare dată când celula lui urma să fie controlată.

În urma procesului, tânăra a primit 7 luni de închisoare cu executare, plus doi ani perioadă de supraveghere. Inițial s-a cerut pedeapsa maximă pentru ea (trei ani și opt luni de închisoare cu executare), dar pentru că și-a recunoscut faptele și nu avea antecedente penale, judecătorii au fost mai blânzi.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro