Asta tot rochie este?

Asta tot rochie este?

Rita Ora și-a etalat trupul sculptat în toată splendoarea la un eveniment de elită, organizat de revista Vogue. Cântăreața, renumita pentru outfiturile ei îndrăznețe, a venit într-o ținută care cu greu poate fi numită rochie.


În vârstă de 32 de ani, artista a defilat în fața a sute de oameni într-o “rochie” transparentă de voal, purtată fără sutien. Niște trandafiri negri erau poziționați “strategic” pentru a nu lăsa chiar totul la vedere. Nu și-a acoperit bustul, dar și-a acoperit jumătate din față, întrucât rochia s-a continuat și de la gât în… sus :)

La 32 de ani, Rita Ora este în cea mai bună formă fizică din viața ei. Cântăreața este extrem de preocupată de aspectul fizic și petrece ore în șir în sala de fitness.

Vedeta s-a căsătorit în urma cu un an cu regizorul Taika Waititi, cel care a inspirat-o în scrierea noului ei album. "Să iei decizia de a-ți petrece restul vieții cu cineva este o decizie destul de importantă, așa că m-a făcut să scriu din nou. M-a inspirat dragostea, chiar dacă pare "cheesy"... Este mai mult decât muzică, este un moment din viață pentru mine".






Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat