Astăzi la DNA: Viorel Hrebenciuc, Omar Hayssam şi Gelu Diaconu, fostul şef ANAF

Astăzi la DNA: Viorel Hrebenciuc, Omar Hayssam şi Gelu Diaconu, fostul şef ANAF

Viorel Hrebenciuc, fost lider PSD, şi Omar Hayssam, om de afaceri condamnat pentru răpirea jurnaliştilor români în Irak, au ajuns marţi dimineaţa la DNA, pentru a fi audiaţi în două dosare diferite. La sediul Direcţiei este audiat şi Gelu Diaconu, fostul şef ANAF.

Sirianul a fost adus cu duba de la Penitenciarul Mărgineni. Hrebenciuc şi Diaconu au ajuns la sediul DNA în jurul orei 10.00.

Viorel Hrebenciuc le-a declarat jurnaliştilor, înainte de a intra în sediul DNA, că a fost citat de procurorii DNA în calitate de martor.

Fostul șef al ANAF Gelu Diaconu s-a prezentat marți dimineață la Direcția Națională Anticorupție, fiind citat în dosarul în care este cercetat pentru abuz în serviciu.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au dispus în februarie efectuarea urmăririi penale față de mai multe persoane, printre care președintele și vicepreședintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Gelu Ștefan Diaconu și Mihai Gogancea-Vătășoiu, în dosarul în care sunt anchetați deputații Mădălin Voicu și Nicolae Păun.

Cei doi sunt cercetați pentru favorizarea făptuitorului și abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...