Astra, fosta campioană a României, învinsă cu 12-0! Meciul a fost încheiat după doar 47 de minute!

Astra, fosta campioană a României, învinsă cu 12-0! Meciul a fost încheiat după doar 47 de minute!

Ce a fost și ce a ajuns! Câștigătoare a campionatului în sezonul 2015/2016, când antrenor era Marius Șumudică, Astra se chinuie acum să adune suficienți jucători pentru meciurile din Liga a 3-a.

Astra, una dintre echipele redutabile ale României. Acum se chinunie în mocirlă. Sport Pictures

Astra Giurgiu, fosta campioană a României în mandatul lui Marius Șumudică, înregistrează rezultate umilitoare în Liga 3. Vineri, giurgiuvenii erau conduși de AS FC Pucioasa, 0-12, moment în care arbitrul a oprit meciul pentru că rămăseseră doar cu 6 jucători.

Astralii au început etapa 8 din Liga 3 pe ultimul loc în seria 4, cu zero puncte și un golaveraj șocant, 0-66. În runda cu numărul 8, adversară i-a fost echipa dâmbovițeană AS FC Pucioasa, locul 8 în seria 4. Desfășurarea meciului a fost uluitoare. La pauză, echipa gazdă conducea cu 12-0, pe lista marcatorilor fiind și portarul echipei, care a înscris de la punctul cu var, conform damboviteanul.com.

De rușine, patru jucători au rămas la vestiare!

Astra a revenit pe teren pentru a doua parte cu doar 7 jucători. Patru dintre cei care au evoluat în prima repriză au rămas la cabine. După doar două minute, unul dintre jucătorii Astrei s-a accidentat și nu a putut continua meciul, astfel că giurgiuvenii au rămas cu doar 6 jucători, iar arbitrul Eduard Belega a fost nevoit să încheie prematur partida conform regulamentului.

Regulamentul precizează că „un joc nu poate să înceapă sau să continue dacă una dintre echipe are mai puţin de şapte jucători”.

Astra este echipa care a scos de două ori pe West Ham United în Europa League, în sezoaele 2015/2016 și 2016/2017, fiind neînvinsă în 4 meciuri cu formația care acum domină grupa FSCB-ului din Conference League.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…