Atac armat într-un club de noapte din Florida soldat cu mai mulți răniți

Atac armat într-un club de noapte din Florida soldat cu mai mulți răniți

Numeroase persoane au fost rănite după ce un bărbat a deschis focul în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club de noapte frecventat de homosexuali, relatează AFP.

Sursa foto: Orlando Police / Twitter

În jurul orei locale 05.00 s-a auzit un zgomot puternic în fața clubului de noapte, dar poliția din Orlando a anunțat cu puțin timp în urmă că a efectuat "o explozie controlată".

"Numeroși răniți. Nu vă apropiați de cartier", a precizat poliția din localitate pe contul său de Twitter.

"În jurul orei 02.00 (06.00 GMT), cineva a început să tragă. Oamenii s-au aruncat la pământ", a declarat pentru Sky News unul dintre clienții clubului, Ricardo Negron.

"Cred că a atras în aer pentru că am văzut sticla de la lămpi căzând. A fost o scurtă pauză în aceste împușcături și unii dintre noi au putut să se ridice și să fugă afară", a adăugat el.

Martorul a spus că a auzit "tiruri non-stop" timp de un minut. "Cu siguranță erau oameni răniți sau mai grav", a mai spus Negron.

Potrivit mai multor relatări, atacatorul ar fi încă în interiorul clubului și ar avea ostatici. Un alt martor care a auzit împușcăturile în timp ce ieșea din club și a plecat în grabă de la fața locului susține că în jur de 70 de mașini de poliție au venit la locul incidentului armat.

O postare pe pagina de Facebook a clubului din jurul orei 02.00 avertizează pe "toată lumea să iasă din clubul Pulse și să fugă".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...