Atac armat la o fabrică Mercedes din Germania: cel puțin un mort și un rănit

Atac armat la o fabrică Mercedes din Germania: cel puțin un mort și un rănit

Atacul armat a avut loc în dimineața zilei de joi, 11 mai, la o fabrică Mercedes din Germania. O persoană a fost ucisă, iar alta rănită, conform primelor informații.

Fabrica Mercedes din Sindelfingen Foto EPA EFE

S-au tras focuri de armă într-o fabrică Mercedes din sud-vestul Germaniei. Potrivit presei, o persoană a fost ucisă, iar alta a fost grav rănită, scriu jurnaliștii de la www.dw.com .

O operațiune de urgență a fost declanșată la fabrica Mercedes din Sindelfingen, joi dimineață, după ce apelurile la 112 au raportat o împușcătură.

O echipă de operațiuni speciale a asigurat locul unde s-au deplasat inclusiv două elicoptere și mai mulți medici de urgență.

„O persoană a fost ucisă, una grav rănită”, a declarat ziarul Bild, citat de o sursă din poliție. "Motivul este încă neclar. Făptuitorul a fost arestat."

Poliția a transmis pe Twitter cu puțin timp înainte de ora 9.00 că operațiunea este în desfășurare în complexul fabricii, la aproximativ 15 kilometri sud-vest de Stuttgart. Autoritățile au confirmat că un suspect a fost arestat.

Angajații au raportat că focurile de armă s-au tras la Fabrica 56 a producătorului auto, unde este produsă și Clasa S.

Mercedes a confirmat că a avut loc un incident la uzină și că a luat legătura cu autoritățile, dar nu a mai detaliat.

"Suntem în contact cu autoritățile și încercăm să lămurim faptele. Siguranța angajaților este pe primul loc", a spus compania într-un comunicat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu