Atac armat pe Champs-Elysées: Un bărbat suspectat de implicare în atac s-a prezentat la o secție de poliție din Anvers

Atac armat pe Champs-Elysées: Un bărbat suspectat de implicare în atac s-a prezentat la o secție de poliție din Anvers

Un bărbat pe care autoritățile belgiene l-au semnalat omologilor francezi în legătură cu o posibilă implicare în atacul comis joi pe bulevardul Champs-Elysées din Paris s-a prezentat la o secție de poliție din orașul belgian Anvers (nord) pentru a se preda, a anunțat vineri agenția de presă Belga citată de Reuters.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne francez, Pierre-Henry Brandet, a declarat pentru postul de radio Europe 1 că un al doilea bărbat a fost identificat de oficiali belgieni din domeniul securității și semnalat autorităților franceze.

'Bărbatul care era căutat de autoritățile belgiene s-a prezentat la o secție de poliție din Anvers', în nordul Belgiei, a precizat Pierre-Henry Brandet, adăugând că suspectul intenționa să ajungă în Franța.

Un polițist a fost ucis și alți doi răniți joi seară pe bulevardul Champs Elysées din Paris de un atacator înarmat , care a fost la rândul său împușcat mortal de forțele de securitate.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale