Atac cu cuţit împotriva unor elevi în nordul Chinei: Şapte morţi şi 12 răniţi

Atac cu cuţit împotriva unor elevi în nordul Chinei: Şapte morţi şi 12 răniţi

Un bărbat înarmat cu un cuţit a ucis vineri şapte elevi şi a rănit alţi 12 în timp ce aceştia se îndreptau spre casă, într-o localitate din nordul Chinei, au declarat autorităţile locale, relatează AFP.

Bărbatul a fost arestat şi elevii răniţi au primit îngrijiri medicale, a indicat pe site-ul său departamentul pentru propagandă din regiunea Mizhi, provincia Shaanxi, fără a da alte detalii.

Vârsta copiilor nu a fost specificată, însă în China elevii din gimnaziu au în general vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani.

Atacurile cu cuţit nu sunt rare în această ţară. În februarie, un bărbat înarmat cu un cuţit a ucis o femeie şi a rănit multe alte persoane într-un centru comercial din Beijing.

Anul trecut, un alt bărbat înarmat cu un cuţit de bucătărie a ucis două persoane şi a rănit alte nouă într-un supermarket din Shenzen, în sudul Chinei.

De asemenea, în ianuarie 2017, un bărbat înarmat cu un cuţit de bucătărie a rănit 11 copii într-o grădiniţă din regiunea autonomă Guangxi Zhuang (sud).AGERPRES/( AS - autor: Violeta Gheorghe, editor: Sorin Popescu, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 Așa o fi?

3 VIDEO „Băga-mi-aș p...a” / Deontologii de la Digi 24 au comis-o în direct!

4 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…

5 Așa o fi?