Atac cu tentă de SCANDAL SEXUAL la Grindeanu dinspre o sursă apropiată de Dragnea!

Atac cu tentă de SCANDAL SEXUAL la Grindeanu dinspre o sursă apropiată de Dragnea!

Hopa! Atac cu tentă de scandal sexual la Grindeanu dinspre o sursă apropiată de Dragnea. Atacul vine dinspre Cătălin Tache, în Național, publicație trecută, încă de la jumătatea lui 2016 cu arme și bagaje în slujba președintelui PSD. Într-un articol publicat luni, Național dezvăluie faptul că premierul Sorin Grindeanu își face veacul într-un apartament din complexul rezidențial de lux North Area Lake View, de pe strada Zăgazului, din zona de fițe a Herăstraului. Și, lasă să se înțeleagă Tache, nu singur. Din când în când i-ar ține companie o anume „Puica”, fostă polițistă la Timiș și transferată la București după ce Grindeanu a ajuns ministru în guvernul Ponta.

„Oricum, se pare ca pana si sustinatorii politici ai lui Grindeanu, care au sprijinit venirea acestuia in fruntea guvernului tocmai pentru presupusa sa „cumintenie” banateana au ajuns acum sa-si piarda rabdarea, fiind tot mai convinsi ca amorezatului Grindeanu nu-i mai sta deloc capul la aplicarea programului guvernamental, ci mai degraba la o discreta locatie din complexul rezidential de lux North Area Lake View, de pe strada Zagazului, din zona de fite a Herastraului.”, scrie Național.

„Fiind vorba de o ancheta interna in curs de desfasurare a structurilor de contrainformatii nu vom da toate datele concrete din incendiarul raport informativ intrat in posesia noastra cu privire la „prinderea” numelui lui Sorin Grindeanu in itele unei povesti care era pe cale sa explodeze o data cu anularea unei misiuni sub acoperire a Directiei Generale Anticoruptie din cauza unei erori umane. Oricum, inca de la acel moment se vorbea despre „performanta” profesionala a unei subofiterese, agent sef principal de Politie, originara din judetul Timis, care de la structura teritoriala a Politiei Rutiere ajunsese sa activeze in cadrul Directiei Generale Anticoruptie din cadrul MAI. De unde, la un moment dat, ar fi blocat pur si simplu baza de date a Politiei Rutiere Timis, afectand astfel inclusiv actiunea in desfasurare a unei misiuni secrete a ofiterilor acoperiti ai DGA. Insa scandalul a fost musamalizat din fasa, prin transferul la Bucuresti, la o alta structura de elita, Oficiul National al Protectiei Martorilor. Si stranie coincidenta, transferul ar fi avut loc la putina vreme dupa ce timisoreanul Sorin Grindeanu ajungea si el in Capitala, acesta fiind numit pentru o perioada de timp la conducerea Ministerului Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala.”, scrie Național. 

„Si, stranie coincidenta, pe strada Zagazului, la o aruncatura de bat, se afla si North Area Lake View, unde deja ochii structurilor de contrainformatii sunt deja bine atintiti. Mai ales ca este vorba de o locatie unde chiria exorbitanta nu poate fi platita nici dintr-un salariu de politista, dar nici macar din unul de premier. Cel putin nu pe de-a intregul. Asta cu toate ca, pana anul trecut, „Puica” era recompensata cu cate 10.000 de lei lunar de catre gruparea de la „Doi s’ un sfert” care a infiltrat-o in „zona zonelor”.” mai spune Tache.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

3 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

4 Ăsta a fost șef SIE? / Cu un picioruș în groapă, Meleșcanu face valuri în paharul cu apă...

5 Noi stenograme despre avocata Cămătarilor / L-a apărat și pe Fluturică, un interlop care a bătut o victimă cu pl…