Atacuri cu drone și explozii în Crimeea, inclusiv la baza aeriană Saki și în Sevastopol

Atacuri cu drone și explozii în Crimeea, inclusiv la baza aeriană Saki și în Sevastopol

Ucraina a lansat peste 10 drone în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică asupra Peninsulei Crimeea, inclusiv trei drone asupra portului Sevastopol, a susținut duminică dimineaţă guvernatorul instalat de regimul de la Moscova în acest oraş, Mihail Razvojaiev.

Peninsula Crimeea FOTO Google Map

Razvojaiev mai susține că sistemele de apărare antiaeriană au respins toate atacurile asupra portului Sevastopol.

„Niciun obiect nu a fost afectat” în Sevastopol, a scris oficialul pro-rus pe canalul său Telegram.

Potrivit agenției de presă Reuters, citată de Agerpres , nu există deocamdată detalii privind pagube produse de raiduri în alte zone din Peninsula Crimeea, anexată ilegal de Rusia de la Ucraina în martie 2014.

Baza, un canal Telegram cu legături cu structurile de securitate ale Rusiei, relatează că nu există victime.

Potrivit monitorizărilor ucrainene ale canalelor Telegram, explozii s-au înregistrat în Sevastopol şi Saki, unde armata rusă are o bază aeriană, precum şi în alte câteva locuri. Reuters menționează că nu a reuşit să verifice aceste informații din alte surse.

Loviturile asupra unor obiective ale invadatorilor ruși s-au intensificat în ultimele două săptămâni, îndeosebi în Crimeea. Fără a-şi confirma rolul în aceste atacuri, Ucraina afirmă că distrugerea infrastructurii inamicului său reprezintă o pregătire pentru planificata sa ofensivă terestră.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu