Atât câștigă NET un ASISTENT la Ambulanță!

Atât câștigă NET un ASISTENT la Ambulanță!

Marian Godină continuă seria dezvăluirilor despre salariile din domeniul public. Poliţistul din Braşov a postat pe Facebook un fluturaş cu salariul unui asistent de pe Ambulanţă.

Godină a publicat pe pagina personală de Facebook flururaşul de salariu al unui asistent de pe Ambulanţă. Cum se poate vedea salariul de bază este de 2.886 de lei. La acesta se adaugă sporurile de tură, sporurile pentru zilele lucrate în cazul săbătorilor legale, gărzile, etc şi se ajunge la un salariu net de 5.162 de lei.

Din această sumă se mai scad contribuţiile la sindicat, Colegiul Asisteţilor, dar şi un CAR pe care îl are titularul.

Potrivit fluturaşului, asistentul a încasat la final 4.653 de lei. Marian Godină nu face nicio apreciere auspra sumei, dacă este mare sau mică. În schimb comentariile de pe pagina sa de Facebook sunt şi pro şi contra. Poliţistul a intervenit asupra unui comentariu mai dur al unui cititor care spunea că salariul nu este tocmai meritat spunând că: „Să nu începem cu d-astea. Nu ai cum să ştii ce presupune o meserie până nu o practici, însă din ce văd eu pe la spital... asistentele alea de pe la urgenţe şi de pe ambulanţă nu prea stau degeaba. Din contră, abia au timp să respire“.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

4 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf

5 Foarte interesant!