Atenţie, Steaua! Ludogoreţ a câştigat cu rezervele meciul de campionat dinaintea partidei directe de pe Arena Naţională

Atenţie, Steaua! Ludogoreţ a câştigat cu rezervele meciul de campionat dinaintea partidei directe de pe Arena Naţională

Ludogoreţ Razgrad nu are adversar în Bulgaria. Campioana de la sud de Dunăre a câştigat sâmbătă derby-ul etapei disputat contra lui ŢSKA Sofia, scor 2-0, aceasta fiinda ultima partidă înainte de meciul tur, de la Bucureşti, cu Steaua, din play-off-ul Ligii Campionilor. Surprinzător este că Ludogoreţ a câştigat acest meci cu rezervele, tehnicianul bulgar menajând titularii pentru duelurile de foc cu campioana României.

“Ne-am păstrat forţele pentru Steaua. Suntem un lot de 26-27 de oameni, nu contează cine joacă. Mereu vom avea emoţii înaintea unui astfel de meci. Va fi un joc greu, respectăm Steaua!”, a spus Deremendzhiev.

Din echipa de bază a lui Ludogoreţ la meciul cu ŢSKA a lipsit inclusiv Cosmin Moţi, om de bază în angrenajul echipei bulgare.

Meciul Steaua- Ludogoreţ este programat marţi seara, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, Dolce Sport 1 şi TVR 1.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...