Atenţionare de călătorie MAE: Republica Elenă - ploi torenţiale şi furtuni

Atenţionare de călătorie MAE: Republica Elenă - ploi torenţiale şi furtuni

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoză de vreme nefavorabilă pentru marţi, 16 iulie - ploi torenţiale, furtuni, vânt în rafale.

Potrivit unui comunicat transmis luni de MAE, zonele afectate sunt: Insulele Ionice; Epir; vestul Macedoniei; Macedonia Centrală; estul şi vestul Greciei Centrale; Peloponez; Insulele Sporade; Peninsula Attica; Thesalia.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879 şi +302106744544, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCR) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Republica Elenă +306978996222 şi cel al Consulatului General al României la Salonic +306906479076.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://atena.mae.ro , http://salonic.mae.ro , www.meteoalarm.eu , www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" (http://www.mae.ro/app_cs ), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa