Atletism: Legendarul sprinter Usain Bolt a devenit tată pentru prima oară

Atletism: Legendarul sprinter Usain Bolt a devenit tată pentru prima oară

Legendarul sprinter jamaican Usain Bolt, cel mai rapid om al planetei, a devenit tată pentru prima oară, partenera sa Kasi Bennett dând naştere unei fetiţe, a anunţat presa din Jamaica, citată de AFP.

Premierul jamaican Andrew Holness a confirmat fericitul eveniment pe reţelele de socializare: "Felicitări legendei noastre a sprintului Usain Bolt şi lui Kasi Bennett pentru venirea pe lume a fetiţei lor".



Conform presei locale, copilul cuplului s-a născut în cursul zilei de duminică.

Bolt, în vârstă de 33 ani, a dezvăluit pe reţelele de socializare, în luna martie, că va deveni tată, avertizând - nu fără umor - viitorii pretendenţi să stea departe de fiica sa. "Nu contează ce bărbat! Nu contează ce băiat! Nu vă jucaţi cu mine!", a avertizat octuplul campion olimpic.

Deţinătorul recordurilor mondiale la 100 m şi 200 m s-a retras din activitate în 2017, după un deceniu de dominaţie fără egal în sprintul masculin.

La Jocurile Olimpice 2016 de la Rio, Usain Bolt a devenit primul atlet din istorie care a realizat dubla 100/200 m pentru a treia oară consecutiv.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...