„Au dat la ficat la toată România, sunt copți toți ăștia de prin Herăstrău”

„Au dat la ficat la toată România, sunt copți toți ăștia de prin Herăstrău”

Ana Geoană, fiica lui Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a avut parte de o nuntă de vis la Veneția, care a costat enorm.

Ana și-a unit destinele cu Garrett Cayton, care provine dintr-o familie cunoscută în Statele Unite pentru activitatea sa filantropică și pentru donațiile pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, spitalelor. Ginerele lui Mircea Geoană este nepotul unui milionar american de origine poloneză, supraviețuitor al Holocaustului. Acesta și-a dobândit averea din imobiliare. Totodată, socrul mare are o afacere mega-profitabilă în domeniul tehnologiei audio.

Conform tradiției, familia mirelui a suportat toate cheltuielile, care au atins suma uriașă de 5,5 milioane de dolari.

Evenimentul a fost comentat și de Dana Budeanu, care a avut o poziție dură în acest caz.

„Băi, m-a uns pe suflet, vreau să spun ceva de nunta Anei Geoană. Sper că a fost 5 milioane, că așa se fac nunțile. Mi se umple sufletul de bucurie, a dat în ficat la tot orașul, nu știi ce a fost pe toți parveniții. Sunau pe acolo să întrebe ce se mănâncă, cine mai e. Toți parveniții care cică sunt în topul Capital, cu sute de milioane, dar au făcut nunta de o suta de mii, din care rochia a fost 10.000.

A plătit familia mirelui. Eu vă spun, sunt copți toți ăștia de prin Herăstrău. A fost nunta de trei zile și trei nopți, cum visează toate nevestele și fiicele voastre. După nunta asta nu mai au ce face. Întru bucuria mea, au dat cel mai mare ficat la toată Romania. Păi stătea Geoană pe la Veneția, dacă era vreun pericol?", a spus ea la Romania TV.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană