Au fost dezvăluite primele imagini din filmul erotic ''Fifty Shades Darker''

Trailer-ul filmului ''Fifty Shades Darker'' a fost dezvăluit marți, alături de un prim poster al peliculei care promite să fie la fel de incitantă ca și prima.

Sursa foto: YouTube

La un an și jumătate după prima parte a acestei povestiri erotice a scriitoarei britanice E. L. James, al doilea episod va fi lansat în preajma Valentine's Day, la 8 februarie 2017, informează Huffington Post.

În această continuare a ''Fifty Shades of Grey'' (Cincizeci de umbre ale lui Grey), protagoniștii Christian Grey (interpretat de Jamie Dornan) și Anastasia Steele (Dakota Johnson), care se despărțiseră, se vor reîntâlni și vor ajunge la un acord pe care aceasta din urmă nu îl va putea refuza.

Pentru filmarea ''Fifty Shades Darker'', cei doi îndrăgostiți au trecut prin Paris, unde echipa de filmare a fost reperată anul trecut, în cartierele Opera Garnier și Luvru.

În ultimele săptămâni, nume noi au fost adăugate în distribuția filmului regizat de James Foley. Actrița Kim Bassinger va interpreta rolul Elenei Lincoln, cunoscută sub numele de doamna Robinson, în timp ce Arielle Kebbel o va întruchipa pe Gia Matteo, provocatoarea arhitectă angajată de Christian Grey pentru a-i construi casa.

În 2014, ''Fifty Shades of Grey'', prima producție din această serie ecranizată de studioul Universal Pictures, a zguduit lumea cinematografică, înregistrând peste 100 de milioane de vizualizări într-o săptămână, amintește Le Figaro.

E. L. James este autoarea trilogiei de romane erotice ''Cincizeci de umbre'', compusă din ''Cincizeci de umbre ale lui Grey'', ''Cincizeci de umbre întunecate'' și ''Cincizeci de umbre descătușate''.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO După interviul ăsta, Toader ar trebui chemat la DNA! Despre cum l-au sechestrat Dragnea, Tăriceanu și Dă…

2 Record mondial / Acest primar PSD primește salariu, pensie, pensie specială de parlamentar și pensie specială de…

3 ALERTĂ Proiect de lege scandalos inițiat de Jandarmerie: vrea să interzică acoperirea feței la mitinguri, prec…

4 VIDEO Pofteau și ei la o muie, amărâții! / Echipaj de Poliţie Locală, filmat noaptea cu o prostituată într-o par…

5 LIVE Președintele Trump anunță mobilizarea armatei pentru stoparea revoltelor și jafurilor care au cuprins Ame…

recomandări

Te ia DNA: Huja Gheorghe

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Veverița asta a fost salvată după un uragan