„Au fost un paravan pentru furt. S-au produs pierderi enorme de către companiile municipale înfiinţate de Gabriela Firea”

„Au fost un paravan pentru furt. S-au produs pierderi enorme de către companiile municipale înfiinţate de Gabriela Firea”

Liderul consilierilor generali ai USR, Ana Ciceală, susține că s-au produs pierderi enorme de către companiile municipale înfiinţate de Gabriela Firea, care „au fost un paravan pentru furt, au funcţionat ca nişte samsari de bunuri şi servicii”.

„Companiile au funcţionat ca nişte samsari de bunuri şi servicii şi au angrenat un veritabil carusel al furtului. Au cumpărat scump prin încredinţare directă de la tot felul de clienţi politici şi au vândut chiar şi mai scump către Primărie şi instituţiile din subordine. Practic, s-a putut frauda de două ori: o dată la contractele cu instituţiile publice, care au putut fi umflate nejustificat, şi a doua oară în etapa de subcontractare către agenţi privaţi care au fost selectaţi nu pe procedura de achiziţii publice, ci pe şpăgi şi interese”, a scris Ciceală pe Facebook, conform news.ro
Aceasta afirmă că pierderile sunt enorme.
„Am avertizat că asta urma să se întâmple, din păcate administraţia Firea – PSD a mers mai departe. Iar pierderile sunt enorme. Banii bucureştenilor au fost deturnaţi nu doar prin cei 600 de milioane de euro daţi ca împrumuturi şi majorări de capital către companii, ci şi prin aceste contracte extrem de nocive, a căror valoare totală este de 6,3 miliarde de lei”, a mai scris Ciceală.
Primarul general, Nicuşor Dan, a spus și el, în repetate rânduri, că cele mai multe companii municipale vor fi desfiinţate, existând un acord politic în acest sens.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat

5 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...