Au fugit din calea bombardamentelor din Ucraina, iar 4 luni mai târziu s-au întors: câinele loial îi aştepta printre ruine

Au fugit din calea bombardamentelor din Ucraina, iar 4 luni mai târziu s-au întors: câinele loial îi aştepta printre ruine

Katerina Titova, în vârstă de 35 de ani, a afirmat pentru The Sun că este un miracol că Belyi a supravieţuit atacurilor: „În mijlocul ororii de a fi vizaţi de Rusia şi a disperării noastre de a pleca, a trebuit să luăm decizia sfâşietoare de a-l lăsa pe Belyi în urmă. Este un miracol că a supravieţuit fără noi. Aştepta cu răbdare de parcă am fi ieşit la magazin şi nu am fi fost plecaţi luni de zile. Plâng când văd ce a mai rămas din oraşul nostru acum. Dar faptul că Belyi este în viaţă este un dar şi ceva pozitiv de care să ne agăţăm în timp ce încercăm să ne reconstruim vieţile distruse”.

În luna martie, pe reţelele sociale, a fost publicată o imagine cu Katerina Titova fugind de un bombardament aerian rusesc de mână cu fiica sa de cinci ani, potrivit The Sun. Familia a scăpat cu viaţă şi a hotărât să rămână în Vinnitsia, oraşul situat în partea central-vestică a Ucrainei, până când a decis să se întoarcă acasă.

În interiorul casei, Titova a văzut găuri de gloanţe în pereţi, iar farfuriile şi obiectele din casă fuseseră aruncate pe podea de soldaţii ruşi, care i-au jefuit casa.

Pe lângă proprietatea lor care a fost distrusă, Titova afirmă: „Casa vecinilor mei a fost incendiată complet. Casa noastră era în picioare, dar avea nevoie de uşi noi, ferestre şi un acoperiş, a afirmat Katerina Titova, producător de bijuterii. „Hostomel însuşi este distrus. Nu avem magazine, cafenele, bănci, farmacii sau oficii poştale. Parcul nostru este distrus. Există o piaţă care vinde alimente şi lapte”, a mai adăugat stăpâna căţelului.

Îmbrăţişându-l pe Belyi şi hrănindu-l cu un biscuit, Katerina Titova a declarat: „Întotdeauna am vrut să ne întoarcem. Este casa noastră. Războiul este departe de a se termina, Putin încă ucide ucraineni nevinovaţi. Dar vom învinge”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /