Au început schimbările la FCSB. Mihai Stoica e noul președinte al Consiliului de Administrație

Au început schimbările la FCSB. Mihai Stoica e noul președinte al Consiliului de Administrație

Mihai Stoica este noul președinte al Consiliului de Administrație de la FCSB, post care i s-a oferit imediat după înfrângerea cu Rapid, scor 0-1. Oficialul vicecampioanei României e mandatat de Gigi Becali să găsească potențiali cumpărători pentru clubul scos la vânzare de finanțatorul din Pipera.

Mihai Stoica avansează în grad la FCSB. Foto Facebook

„Gigi Becali a mai spus că renunță, dar niciodată nu a părăsit funcția. Astăzi a părăsit funcția! Nu știu care e procedura. Mi-a oferit funcția și am acceptat-o aseară. Voi fi președintele Comisiei de Administrație. Schimb și scaunul și voi veni cu cravată la muncă, acum mi-am luat doar cămașa de președinte de Comisie de Administrație.

Nu se mai bagă deloc la echipă. Nu se mai uită la meciuri! Primul 11 niciodată nu l-a dat. Am lucrat cu mulți antrenori, pot confirma că aflam echipa de start în ziua meciului. Eu nu voi face schimbări”, a declarat Mihai Stoica, la OrangeSport.

Luni, patronul FCSB Gigi Becali a anunțat că se retrage de la clubul roș-albastru, în urma scandalului de la derby-ul cu Rapid (0-1), când arbitrul Feșnic nu a acordat două cartonașe roșii pentru giuleșteni în urma a două faulturi dure.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”