Au început TURNĂTORIILE! Gușă îl dă în VILEAG pe Penal!

Au început TURNĂTORIILE! Gușă îl dă în VILEAG pe Penal!

Au început turnătoriile! În sfârșit, spune și Gușă niște lucruri interesante, despre care s-a mai vorbit dar au rămas în neant. Cozmin Guşă a devoalat, la Realitatea TV, mai multe momente din campania prezidenţială din 2009, atunci când, susţine acest curvoi în curs de îmbătrânire, Victor Ponta a fost informatorul lui Traian Băsescu. 

„Ponta a fost, tot timpul, de când şi-a început mersul în PSD, omul lui Băsescu sau omul duşmanului PSD. Eu în 2009 nu am fost de acord ca Ponta să fie purtător de cuvânt la Mircea Geoană. Ştiam că merge la hotelul lui Dorin Cocoş şi aduce informaţia lui Băsescu. I-am spus lui Geoană. Nu ai nevoie de el. Îl şantajează ăia. Nu poate fi controlat. Merge şi va vorbi. Era principalul informator al echipei lui Băsescu în 2009. S-a dus şi a negociat să fie preşedinte la UNPR în 2010 după ce şi-a dat seama că Liviu Dragnea şi Viorel Hrebenciuc l-au descoperit.”, a dezvăluit Guşă la Realitatea TV.

Şi asta nu e tot. Guşă spune că Traian Băsescu e cel care l-a instalat pe Ponta şef la PSD. „Traian Băsescu a decis să fie Ponta şef la PSD, un viclean copil de casă. L-au luat şi cei care jucau cu Băsescu l-au pus şef la PSD. Cum râdea Băsescu de pisicuţul lui. Ca să meargă bine treburile, se mai contraziceau", a mai dezvăluit Guşă.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro